Noi linii preorasenesti RATB: spre Popesti-Leordeni si Cornetu

Incepand cu 21 mai, Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) infiinteaza liniile de autobuze 402, 414 si 407 intre Bucuresti si localitatile Popesti- Leordeni, respectiv Cornetu.

Autobuzele circula pe urmatoarele trasee:

  • Linia 402: intre terminalul ,,Romprim’’ si localitatea Popesti-Leordeni, pe Sos. Oltenitei, Drumul National 4, cu intoarcere la terminalul ,,Danubiana’’.
  • Linia 414: intre terminalul ,,Romprim’’ si localitatea Popesti-Leordeni, pe Sos. Oltenitei, Str. Leordeni, Soseaua de Centura, pana la terminalul Glincarn.
  • Linia 407: functiona intre terminalul ,,Depoul Alexandria’’ si localitatea Cornetu, pe Sos. Alexandriei, Drumul National 6 si Str. Garoafei.

Infiintarea acestor trasee s-a realizat in urma unor contracte de transport incheiate intre RATB si primariile din localitatile Popesti-Leordeni si Cornetu.

Activitatea de transport public pe liniile preorasenesti dintre Bucuresti si localitatile din Judetul Ilfov poate fi asigurata numai la solicitarea primariilor care incheie contract cu Regia Autonoma de Transport Bucuresti, prin care isi asuma responsabilitatea sustinerii serviciilor prestate de Regie pentru locuitorii comunei si onorarii obligatiilor de plata revenite prin contract.

In prezent, in afara de liniile nou-infiintate, autobuzele RATB circula pe 7 linii preorasenesti: 422, 427, 453, 438, 421, 460 si 449.

Magda SEVERIN

Imagine: Jean-Mihai PALSU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.