Noi modele de camere Axis pentru supravegherea vehiculelor

Axis Communications anunță lansarea modelului AXIS P3905-RE, proiectat pentru montajul în exteriorul vehiculelor cu scopul de a crește siguranța călătorilor și de a simplifica investigarea incidentelor. Spre exemplu, camera poate fi utilizată pentru realizarea unei supravegheri a spatelui maşinii sau a unei uşi de acces, sau poate fi montată şi frontal.

AXIS P3905-RE este o cameră de exterior, compactă şi rezistentă la şocuri, proiectată special pentru supravegherea video în mijloace de transport, autobuze, tramvaie, metrou, mașini și alte vehicule. Modelul completează seria P39-R.

Noul model de cameră video a fost testat într-o serie variată de scenarii, trecând cu brio testele IP6K9K și funcţionând optim chiar și în condiții dificile în care au fost declanşate vibrații, șocuri, lovituri și schimbări de temperatură. De asemenea, integritatea camerei nu a fost afectată la contactul cu apa.

“Seria AXIS P39-R este proiectată special pentru vehicule, oferind imagini de înaltă calitate în rezoluție HDTV și o stocare performantă, conform cerințelor tot mai mari ale clienților. Printre caracteristicile speciale se numără şi detecţia actelor care au ca scop blocarea senzorului sau vandalizarea carcasei cu vopsea, pentru reducerea sau înlăturarea vizibilităţii. Modelul vine integrat din fabrică într-o cascasă robustă de exterior, oferind astfel un raport eficiență/cost optim și o instalare facilă. AXIS P39-R este un model ideal pentru autobuze, tramvaie, camioane și vehicule de urgență. În plus, suportă formatul de imagine vertical, Axis Corridor”, a declarat Erik Frännlid, Director de Product Management, Axis Communications.

AXIS P3905-RE vine cu lentile de 6 mm care oferă un câmp de vizualizare orizontal de 55°, optimizat pentru utilizarea tipică în supravegherea vehiculelor. Dacă este necesar un câmp de vizualizare mai larg, carcasa permite, de asemenea, schimbarea lentilelor şi folosirea unora de 3.6 mm, care oferă un câmp vizual orizontal de 87°.

Toate camerele AXIS P39-R sunt disponibile fie cu un conector RJ45, fie cu un conector M12.

Pentru camerele AXIS Q2901-E/Q2901-E PT Mount se asigură suport prin cea mai largă bază de aplicații software de video management, prin programul de parteneriat Axis Application Development Partner Program și AXIS Camera Station.

Camerele includ suport pentru AXIS Camera Companion, AXIS Camera Application Platform, AXIS Video Hosting System și ONVIF pentru integrarea ușoară a camerei în sistemele existente și pentru dezvoltatorii care pot propune alte capabilități inteligente pentru aceste camere.

Axis este lider mondial în echipamente video de reţea, oferind soluții inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale ale companiei sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.

Axis (www.axis.com) are peste 1.800 de angajați în 40 de birouri în lume și cooperează cu peste 70.000 parteneri din 179 de țări. Compania a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm, sub numele AXIS. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.