Noul centru operațional regional UPS din Timișoara

UPS România anunță inaugurarea noului centru operațional regional relocat din Timișoara, care rămâne un punct cheie de legătură pentru companiile din vestul și centrul țării cu piețele internaționale. Cu această relocare a facilității, UPS continuă să își consolidează poziția de lider în industria locală de curierat rapid.

În noul centru, situat în cartierul Ghiroda, în apropierea Aeroportului Internațional Timișoara „Traian Vuia”, sunt desfășurate operațiuni de sortare, depozitare, expediere și distribuție, și colectare a coletelor atât pentru serviciile de livrare UPS Express®, cât și pentru UPS Standard®.

„Centrul regional din Timișoara beneficiază de un spațiu de depozitare de peste 400 de metri pătrați și asigură o capacitate operațională mai mare pentru companiile din vestul și centrul țării”, a spus Tim Helsen, country manager UPS România.

„Relocarea acestei facilități reconfirmă angajamentul nostru față de mediul de afaceri din regiune și face parte din strategia pe termen lung a UPS de a-și susține clienții în realizarea obiectivelor acestora pentru exporturi într-o economie în continuă creștere”, a adăugat el.

Facilitatea UPS servește ca centru operațional atât pentru cele mai importante companii multinaționale din regiune, cât și pentru IMM-urile care doresc să se conecteze la economiile globale beneficiind de rețeaua extinsă de servicii la standarde înalte a UPS. Soluțiile UPS sunt potrivite în mod special pentru a deservi clienți din principalele industrii din regiune, precum: automotive (componente auto), industria electronică și high tech, confecții – textile și servicii profesionale.

UPS_Centrul operational regional Timisoara 2

Această investiție a fost realizată după îmbunătățirea timpilor de tranzit pentru transporturile către două centre importante de business și industriale din vestul și centrul țării, Oradea, respectiv Sibiu.

UPS (NYSE: UPS) (www.ups.com) este lider global în domeniul logisticii, oferind o gamă largă de soluții, pentru transportul de colete mici și mărfuri cargo; facilitarea comerțului exterior și folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor. Cu sediul central în Atlanta, UPS deservește peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume.

UPS este prezent pe piața din România din 1990 și operează în mod direct începând cu anul 2008. În prezent, UPS România are două centre operaționale în țară, în Otopeni și în Timișoara, precum și un punct pentru logistică pe bază de contract în Otopeni.

Centrele operaționale UPS România se conectează la rețeaua globală UPS prin intermediul a două zboruri zilnice dedicate între aeroporturile Otopeni, respectiv Timișoara, și centrul aerian european al UPS din Köln/Bonn, Germania.

UPS România are 135 de angajați și o flotă de transport rutier compusă din 70 de vehicule deținute de UPS și de subcontractori. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.