Noul pick-up Fiat și Noua Alfa Romeo Giulietta, în premieră la Salonul Auto Moto

În perioada 20 – 24 aprilie, importatorul Auto Italia expune la Salonul din Piața Constituției întreaga gamă de modele comercializate și aduce în premieră națională noul Fiat Fullback, Noua Giulietta și ediția specială Jeep Renegade 75th Anniversary.

Noul membru al gamei Fiat Professional poartă un nume inspirat de poziția de fundaș lateral al echipelor de rugby și este pregătit să atace și să își revendice locul în segmentul pick-up-urilor de clasă medie.

Fiat Fullback marchează încă un punct în dezvoltarea mărcii, care, începând din anul 1901, s-a dedicat fiabilității și inovației. Noul Fullback este lansat sub umbrela Fiat Professional, gamă carebeneficiază de o reputație excelentă în segmentul autovehiculelor comerciale ușoare.

Cu valențe urbane și performanțe off-road, Fullback este un autovehicul utilitar care rescrie regulile versatilității. Construcția robustă impresionează prin coeficientul aerodinamic. Cu o rază de bracare de doar 5.7 metri pentru versiunea cu tracțiune spate, respectiv 5.9 metri pentru versiunea cu tracțiune integrală, Noul Fullback are o capacitate de încarcare de 1.100 kg și poate remorca peste 3.000 kg.

Perfect adaptat nevoilor pieței locale, noul pick-up Fiat va pune la dispoziția clienților două versiuni de carosare, cu cabină extinsă și cabină dublă, și două niveluri de echipare: SX și LX.

160225_Alfa-Romeo_Nuova-Giulietta_24

Fullback este pus în mișcare de un propulsor turbo diesel de 2.4 litri, construit în întregime din aluminiu, cu două plaje de putere, de 150 CP (380Nm), respectiv 180 CP (430Nm), cuplat la o transmisie manuală nouă în șase trepte sau la una automată în cinci rapoarte.

Comercializarea lui Fiat Fullback în rețeaua Auto Italia va debuta în vara acestui an.

Alfa Romeo Giulietta revine in segmentul premium compact cu o sportivitate mai pronunțată, împrumutată de la Giulia, noua paradigmă a mărcii Alfa Romeo și, totodată, cea mai rafinată expresie a mecanicii emoțiilor.

Spiritul Alfa, cel care definește de peste o sută de ani mașinile fabricate de Alfa Romeo, descrie o mașină eficientă și ușoară, un raport corect putere/greutate, performanță în mișcare și cel mai sofisticat design de tușă italiană. Noua Giulietta este reinventată printr-o serie de noi tehnologii dezvoltate de Magneti Marelli, de la elementele grupurilor optice, până la tren de rulare și evacuare. Suspensiile frontale McPherson și suspensiile spate Multilink sunt ideale pentru abordarea virajelor strânse cu aderenţă excelentă și confort superior.

160225_Alfa-Romeo_Nuova-Giulietta_24

Noua motorizare 1.6 Multijet de 120 CP, EU6, cu transmisie automată TCT, combină avantajele unui propulsor diesel cu confortul și reponsivitatea unei cutii automate cu dublu ambreiaj, pentru transfer continuu de cuplu și tracţiune, fără pierderi de putere la schimbarea treptelor.

Desenată în jurul șoferului, Noua Giulietta îl plasează pe acesta într-o poziţie privilegiată și îi oferă acces deplin la informaţie și control asupra comenzilor. Ergonomia interioară perfectă și design-ul Italian te înconjoară cu materiale sofisticate, iar scaunele pot fi personalizate în ţesături rezistente sau parţial în Alcantara®. Pe versiunile sport, scaunele impresionează prin combinaţia de piele și Alcantara®.

Cele două unități expuse de Auto Italia la Salonul Auto Moto au următoarele configurații: 1.4 Multi-Air 150 CP, echipare Super, culoare exterioară Nuovo Rosso, respectiv 2.0 JTD 175 CP TCT, echipare Super cu pachet Veloce, culoare exterioară Grigio Opaco (gri mat).

Ediția specială Jeep® Renegade 75th Anniversary

În familia Jeep®, cucerirea celor mai neprietenoase teritorii la volanul edițiilor speciale a devenit o tradiție și un motiv de sărbătoare. Astfel, marca Jeep® celebrează 75 de ani de existență și producție auto neîntreruptă prin edițiile speciale 75th Anniversary.

Jeep® Renegade 75th Anniversary este prima ediție specială dezvăluită de Jeep® la Salonul Auto de la Geneva care ajunge în România. Disponibilă în culoarea Jungle Green, versiunea specială este propulsată de o unitate Multi-Air 1.4/170 CP cu transmisie automată în 9 trepte și tracțiune integrală și individualizată de elemente precum: emblemă aniversară, grila frontală, carcasele proiectoarelor, sigla 4×4 și aplicele pentru stopuri vopsite în bronz lucios și semi-lucios, sistem audio premium BeatsAudio™, bare de amarare cu accente de bronz și jante de 18”, de asemenea vopsite într-o nuanță semi-lucioasă de bronz.

Gama aniversară Jeep® 75th Anniversary va fi completată de Cherokee, Grand Cherokee și Wrangler până în toamna acestui an, pe măsură ce edițiile speciale vor fi livrate în România.

Pe durata Salonului, Auto Italia va oferi o ofertă avantajoasă de finanțare pentru gama Jeep.

Compania Auto Italia este importator oficial în România al mărcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat Professional, Abarth, Jeep și Maserati. Rețeaua Auto Italia numără în prezent 39 de showroom-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.