Noul Renault Trafic, disponibil în România

Începând de astăzi, noua gamă Renault Trafic este disponibilă pentru comercializare în România, cu livrare imediată din stoc. Preţurile pornesc de la 1.950 0 euro(fără TVA) pentru versiunea Authentique L1H1 1,6 dCi 90 CP, iar pentru Trafic Furgon, de la 17.000 euro (fără TVA), pentru versiunea Authentique L1H1 1,6 dCi 90 CP.

Noua gamă Trafic propune un design atractiv, aliniat la noua identitate de marcă, o cabină modernă concepută ca un birou mobil, un spațiu de încărcare tot mai practic și motoare de ultimă generație pentru un condus confortabil și economic.

Renault este din 1998 lider european în domeniul vehiculelor utilitare ușoare şi  dispune de 3 uzine în Franţa care asamblează toate modelele din gamă: Kangoo la uzina MCA (din orașul Maubeuge), Master la uzina SOVAB (din orașul Batilly) și Noul Trafic, la uzina Sandouville.

Iată noile modele:

Noul Trafic Combi este un partener de încredere pentru traseele lungi. Modelul se  remarca prin modularitatea sporită oferită de cele 8 sau 9 locuri în standard (cu banchete spate amovibile), dimensiunile  generoase (portbagaj cu o capacitate de încărcare de 1 000L pentru versiunea scurtă – L1H1 și de 1800 L pentru versiunea lungă – L2H1) și capacitatea sa de a se adapta utilizării profesionale sau familiale.

renault trafic

Conceput ca un veritabil „birou mobil”, modelul dispune la interior de un ansamblu de echipamente ingenioase şi utile ( suport pentru telefon şi tabletă, spaţiu destinat pentru laptop, suport pentru documente format A4), oferind şi cel mai mare volum al spaţiilor de depozitare de pe piaţa vehiculelor utilitare : peste 90 de litri disponibili în 14 spaţii de stocare.

Noul Trafic Furgon prezintă progrese semnificative în ceea ce priveşte spaţiul de încărcare,  plasându-se ca lider în categorie. Mai practic şi mai organizat, modelul se evidențiază prin cea mai mare lungime de încărcare de pe piaţă, de 4,15 m în cazul versiunii L2.  În plus, pentru a mări caracterul practic, în noul Trafic şi-au făcut apariţia noi soluții pentru transport, cum este cazul unei galerii interioare care permite organizarea în bune condiţii a spaţiului de încărcare.

Noul Trafic este şi singurul furgon din categoria sa care poate transporta, cu uşile închise, materiale care pot măsura până la 3,75 m în cazul versiunii L1H1 şi 4,15 m în cazul versiunii L2H1.

La capitolul multimedia, Renault Trafic propune o ofertă vârf de gamă,  R-Link Evolution®, disponibilă in opțiune, ce permite conectivitate la Internet si la vehicul, precum şi accesul la o serie de aplicații auto dedicate.

TRAFIC VP

Noua gamă Renault Trafic beneficiază de o gamă de motoare economice şi performante. Sunt disponibile două soluții de motorizare:

  • cu supraalimentare simplă (un singur turbocompresor cu geometrie variabilă) care permite o economie de peste 1 litru/100km (consum omologat conform reglementărilor în vigoare) faţă de generaţia anterioară: dCi 90 si dCi 115
  • Twin-Turbo (cu două turbocompresoare), care permite reducerea în medie a consumului sub pragul de 6l/100km (consum omologat conform reglementărilor în vigoare): Energy dCi 120 Twin Turbo/ Energy dCi 140 Twin Turbo.

Cu un consum de numai 5,9 l / 100 km* (155 g CO2 / km*) în varianta Furgon şi de 5,7 l / 100 km* (149 g CO2 / km*) în varianta Combi, Noul Trafic devine cel mai economic vehicul din categoria sa.

renault trafic 2

Preţurile de listă pentru Trafic Combi pornesc de la 19500 € (fără TVA) pentru versiunea Authentique L1H1 1,6 dCi 90 CP, iar pentru Trafic Furgon de la 17000 € (fără TVA), pentru versiunea Authentique L1H1 1,6 dCi 90 CP.

Noul Trafic – Cifre cheie

  • Renault, N°1 pe piaţa vehiculelor utilitare în Europa la sfârşitul anului 2014
  • Best in class: 14 spaţii de depozitare la interior, cu un volum total de 90 litri
  • Best in class: 4,15 m este lungimea utilă pe versiunea L2, şi 3,75 m pe L1
  • Best in class: Consum începând de la 5,7 l / 100 km* (versiunea combi) şi 5,9 l / 100 km* (furgon)
  • Motoare echipate cu 2 turbo compresoare (Twin Turbo) pentru o conducere suplă şi economică.

*Consum şi emisii omologate conform reglementărilor europene aplicabile – ciclu mixt, versiunea L1H1.

Dați click pentru a vizualiza detalii tehnice și prețuri:

Fisa produs pret Noul Trafic Combi_Aprilie 2015

Fisa produs pret Noul Trafic Furgon_Martie 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.