FORT și-a lansat noul site

fort2Federația Operatorilor Români de Transport (FORT) și-a lansat un nou site – “ocazie unică de a ne reprezenta interesele printr-o federatie patronală puternică!”.

Iată scrisoarea adresată membrilor FORT de secretarul general adjunct, Siegfried Mayer:

Stimati colegi transportatori,

Federatia Operatorilor Romani de Transport (FORT) nu este “Buricul Pamantului” si nici “revelatia Mamei Omida” in domeniul transporturilor … Totusi, este SINGURA federatie patronala romana care are in componenta reprezentarea LEGITIMA pentru TOATE subcategoriile de transport din Romania! Acest detaliu ne da speranta ca acest anunt al lansarii noului site al FORT va fi receptionat cu atentia cuvenita importantei sale: www.fort-romania.ro

In cadrul acestui nou site, total reconstruit, ne-am gandit ca rolul si rostul federatiei patronale nu poate fi argumentat mai bine decat prin cautarea, negocierea si acordarea de oportunitati privilegiate, inlesniri, avantaje, reduceri de pret la servicii si produse pentru membrii FORT, federatie care asigura loc de munca pentru 27.000 de angajati ai firmelor membre. Aici pot evidentia modulul de “Avantaje membri FORT”, care are in componenta o gama larga de avantaje pentru  cei care au inteles rolul si rostul FORT :
www.fort-romania.ro/avantaje.html – formular

Nu lansam baloane … si nici artificii…

Totusi, constructia acestui site este un efort colectiv de beneficiile caruia sunt sigur ca se vor bucura toti membrii si simpatizantii FORT ! In sfarsit, dupa ce vom intregi modulul cu avantajele (acest proces este in continua dezvoltare si umplere de continut valoric), nu vom mai auzi intrebarea retorica: “Ce face FORT pentru noi ?”, noi transportatorii de marfuri si persoane care activeaza legal?

In sfarsit , sper ca am reusit, impreuna cu un colectiv profesionist, sa punem bazele unei comunicari corecte, multistructurate, comunicare capabila sa cuprinda aproape toate necesitatile de interactiune intre transportatori. Am incercat sa intuim necesitatile reale ale noastre, ale transportatorilor de marfuri si persoane, precum si ale asociatiilor patronale afiliate si sa gasim o metoda de a sprijini intr-un mod simplu dar cat se poate de complet necesitatile de zi cu zi ale unui transportator sau al unui furnizor de servicii conexe transporturilor.

In speranta ca noul site FORT va va castia aprecierea, asteptam atat parerile pozitive … cat si criticile constructive …

Raman cu stima,

Siegfried Mayer

Secretar General Adjunct

Federatia Operatorilor Romani de Transport (FORT)

fort

1 COMENTARIU

  1. Dupa cum i-am comunicat si domnului Meyer ma bucur pentru aceasta reactie! Este un pas normal in directia normalizarii relatiei dintre patronat si soferi insa trebuie urmat si de o coalitie puternica intre aceste forte in lupta lor comuna cu un parlament si un guvern habarnamiste ca sa nu spun tradatoare de-a dreptul!

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.