Noul website pentru anvelope de camion de la Goodyear, resursă neprețuită și pentru operatorii de autobuze și autocare

Goodyear și-a relansat website-ul pentru vehicule comerciale în toate țările din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), în limbile locale, pentru a veni în ajutorul operatorilor de flote atunci când își selectează anvelopele de camion și serviciile legate de anvelopele montate pe vehiculele lor care să fie cele mai potrivite pentru nevoile lor și care să îi ajute totodată să reducă din costuri.

Noul website truck.goodyear.eu, disponibil acum, oferă, de asemenea, sfaturi utile pentru a-i ajuta pe operatorii de flote să obțină cea mai bună rată a întoarcerii investiției lor din anvelopele pe care le dețin.

Pe site-ul truck.goodyear.eu utilizatorii pot accesa informații în limba lor locală despre:

  • Cele mai noi anvelope de camion de la Goodyear
  • Reșapare, unde sunt incluse produsele premium reșapate la cald TreadMax și Next Tread
  • Serviciul internațional de asistență rutieră ServiceLine24h
  • TruckForce, rețeaua de peste 2000 de funizori de service de la nivel european
  • Programul de management al anvelopelor pe internet, FleetOnlineSolutions
  • Locațiile distribuitorilor de anvelope de camion
  • Plus sfaturi și informații de profunzime despre anvelope de camion Goodyear, despre tehnologiile sale și despre standardele sale de calitate.

Website-ul prezintă și întruchipează filosofia Goodyear pentru anvelope de camion, prin care sunt oferite produse premium, servicii dedicate și soluții inovative pentru flote. Prin simpla navigare, vizitatorii pot descoperi informații utile despre cum pot să eficientizeze Costul Total de Deținere a anvelopelor lor prin creșterea duratei de viață a anvelopei și prin reducerea costurilor la carburant. Website-ul include secțiuni dedicate care acoperă multiplele produse, servicii și soluții oferite flotelor de către producător.

Mină de informații

Noul site este o mină de informații despre Goodyear ca producător de anvelope de camion premium și chiar mai mult. De exemplu, secțiunea dedicată calității oferă o privire din interior extrem de valoroasă asupra tehnologiilor și inovațiilor pe care Goodyear le-a introdus. Prin aceasta se explică beneficiile acestor tehnologii, fapt ce ajută pe mai departe la înțelegerea multor aspecte tehnice importante legate de anvelopele destinate vehiculelor comerciale cum ar fi de exemplu indicii de încărcare și de viteză.

Goodyear este una din cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume. Are aproximativ 66.000 de angajați și își fabrică produsele în 49 de unități de producție în 22 de țări peste tot în lume. Cele două centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio, și Colmar-Berg, Luxemburg, se luptă să dezvolte produse și servicii de ultimă generație care stabilesc standarde tehnologice și de performanță în această industrie.

Gama de anvelope de iarnă a Goodyear Dunlop Europa pentru vehicule comerciale, autobuze și autocare include peste 400 de anvelope diferite ce acoperă peste 55 de dimensiuni. Mulți din producătorii de vehicule comerciale de top aleg ca echipare originală anvelope de la Goodyear, printre aceștia numărându-se DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania și Volvo. Goodyear furnizează de asemenea anvelope pentru majoritatea producătorilor.

Cu sistemul de soluții Fleet First, care cuprinde și rețeaua de service TruckForce, programul de asistență rutieră ServiceLine 24h, sistemul de management pe internet FleetOnlineSolutions și tehnologiile de reșapare de la Goodyear, Goodyear furnizează una din cele mai mari game de servicii dedicate din industrie.

Pentru mai multe informaţii despre Goodyear şi produsele sale, vizitaţi www.goodyear.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.