Noutăţi turistice marca Happy Tour în 2014 şi preţuri reduse de Early Booking şi Black Friday

La finalul Târgului de Turism al României, desfăşurat în perioada 14-17 noiembrie la Romexpo, Happy Tour anunţa epuizarea locurilor pe charterul special cu destinaţia Mauritius (foto), pentru Anul Nou, dar şi noutăţile în materie de vacanţe pentru anul 2014. Acum – o nouă surpriză: pe 29 noiembrie a pregătit o zi de Black Friday cu prețuri reduse la majoritatea pachetelor de călătorie, la rezervările făcute în agențiile Happy Tour.

În sezonul de vară 2013, Happy Tour a operat zboruri charter din București, Bacău și Cluj către Antalya, principala destinație de vacanță din Turcia, către insulele Greciei – Creta, Rhodos, Kos, Corfu, Santorini și Mykonos și către plajele Spaniei din Mallorca sau Tenerife.

Destinațiile Madeira, Cipru sau Dubai au fost vedetele anului turistic 2013, Happy Tour operând serii de grupuri cu plecări săptămânale pe tot parcursul anului.

Pentru petrecerea Anului Nou, Happy Tour a prezentat turiștilor o premieră pe piața turismului românesc – zbor charter către Mauritius, toate cele 50 de locuri disponibile fiind în acest moment epuizate. Prețul mediu al unei vacanțe în Mauritius de Anul Nou a fost de 2.800 de euro locul în camera dublă, cu avion și cazare 7 nopți la un hotel de 5 stele, în regim de demipensiune.

Noutățile sezonului 2014, prezentate cu ocazia Târgului de Turism al României, sunt zborul charter către Bodrum – Turcia, Chania – partea de vest a Insulei Creta și serii de grupuri în perioada ianuarie – martie 2014 în Insulele Capului Verde, pentru iubitorii de destinații exotice.

Madalina Grosu

„Cei care au vizitat standul nostru la târgul de turism au putut face deja rezervări pentru vacanțele de vară, bucurându-se de reduceri de tip Early Booking de până la 35%. Până la sfârșitul lunii noiembrie îi așteptăm pe cei care nu au ajuns la târg să ne contacteze pentru a beneficia de reducerile încă valabile pentru vacanțele din sezonul viitor. Mai mult, pe 29 noiembrie am pregătit o zi de Black Friday cu prețuri reduse la majoritatea pachetelor de călătorie. Ofertele vor fi valabile în ziua de vineri, 29 noiembrie 2013, începând cu ora 0:00 și până la ora 23:59, la rezervările făcute în agențiile Happy Tour”, a declarat Mădălina Grosu (foto), Product Manager, Happy Tour.

Despre Happy Tour (www.happytour.ro)

De 12 ani liderul agențiilor de turism din România, Happy Tour a fost înființată în anul 1996 ca o afacere de familie. La sfârșitul anului 2007, compania a fost achiziționată de GED Capital. Începând din anul 2011, Happy Tour Group este partenerul în România al FCm Travel Solutions – o rețea mondială de companii de turism, prezentă în 75 de țări.

 Cifra de afaceri pe anul 2012 a grupului Happy Tour a fost de peste 57 de milioane de euro, iar pentru 2013 cifra de afaceri estimată  este de 70 de milioane de euro.

 Happy Tour a fost votată în cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference 2013 drept „Cea mai bună agenție de turism din România”, precum și „Cea mai bună agenție corporate & MICE din România”. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.