Ofertă specială de finanțare și numeroase premii la 15 ani de Porsche Finance Group în România

Porsche Finance Group (PFG), prima companie cu o gamă completă de produse de finanțare și asigurare auto din România, aniversează 15 ani de activitate în țara noastră. În onoarea nenumăraților clienți care și-au finanțat și asigurat autovehiculele pe parcursul acestei perioade, PFG a lansat o ofertă aniversară de finanțare auto prin leasing financiar și credit, care include asigurare CASCO gratuită prin Porsche Asigurări și dobânzi speciale.

De asemenea, clienții PFG sunt invitați să își demonstreze abilitățile de șofer în cadrul jocului disponibil pe site-ul aniversar www.provocareakm.ro, pentru a câștiga unul dintre cele 15 premii puse la bătaie.

Campania, ce se derulează pe website-ul aniversar, este dedicată atât clienților noi care semnează un contract în perioada 20 octombrie – 20 decembrie 2014, cât și clienților existenți. Mai multe detalii sunt disponibile în regulamentul publicat pe website.

„Ca membru al Porsche Finance Group, Porsche Leasing este una dintre companiile care a pus bazele serviciilor de leasing financiar auto în România. Suntem mândri de tot ce am realizat în acești 15 ani alături de dealerii din rețeaua autorizată Porsche România, în beneficiul clienților noștri comuni”, a declarat Helian Redai, directorul diviziei Sales & Marketing în cadrul Porsche Finance Group.

Helian Redai_Porsche Finance Group_Dir Sales & Marketing

“Așadar, pentru a marca ocazia, îi întâmpinăm pe cei care doresc să își achiziționeze o mașină, până la sfârșitul acestui an, cu o ofertă specială de finanțare, care include asigurare CASCO gratuită timp de șase luni și dobânzi reduse”, a adăugat el.

David Gedlicka_CEO Porsche Finance Group

„Porsche Finance Group este prima companie din România care oferă o gamă completă de produse de finanțare și asigurare auto. Sunt încântat că fac parte din echipa din România și am astfel ocazia să sărbătoresc 15 ani de kilometri parcurși împreună, alături de clienții noștri. Prin această aniversare, ne angajăm să continuăm tradiția PFG de a investi în mod constant în îmbunătățirea serviciilor și produselor pe care le oferim, pentru a spori gradul de satisfacție al clienților”, a precizat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group.

Website aniversar

Oferta aniversară Porsche Finance Group este disponibilă până la 31 decembrie 2014 și presupune dobânzi reduse și CASCO gratuit timp de 6 luni:

– dobândă fixă de 6,15% sau dobândă variabilă de 5,89% pentru finanțarea în euro prin leasing financiar sau credit;

– dobândă fixă de 7,39% pentru finanțarea în RON (prin leasing financiar sau credit), respectiv dobândă variabilă de 7,19% pentru creditul în RON. Oferta se aplică exclusiv pentru mașinile noi ale mărcilor VW, Skoda, SEAT, Audi și VW Autovehicule comerciale.

Logo 15 Ani

Porsche Finance Group se ocupă cu finanţarea și asigurarea autoturismelor aparţinând mărcilor grupului Volkswagen: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche și Das Weltauto. Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility şi Porsche Asigurări. Porsche Finance Group oferă clienţilor săi soluţii eficiente şi rapide pentru achiziţionarea automobilului dorit, conform conceptului „one-stop-shop”: achiziţionare directă, în showroom, finanţare prin leasing sau credit, asigurare pentru maşină şi o administrare eficientă a flotelor de maşini.

Porsche Leasing România IFN SA oferă leasing financiar intern pentru persoane fizice şi companii.

Porsche Bank România este prima bancă auto specializată de pe piaţa românească și oferă credite pentru autoturisme.

Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO şi RCA.

Porsche Mobility a fost înfiinţată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent-a-car şi leasing operaţional.

Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru maşinile noi şi rulate, achiziţionate în leasing sau credit prin companiile grupului – Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank – achiziționate cu plata în numerar.

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internaţională specializată în servicii de finanţare și asigurare auto. Porsche Holding are peste 45 de ani de experienţă în finanţarea şi asigurarea auto și este parte a Volkswagen Group. (M.B)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.