Oferte Renault România, la târgul Angajatori de Top

Renault România este prezent şi anul acesta la târgul „Angajatori de Top”, organizat în Bucureşti, în zilele 25 şi 26 octombrie 2013. La această ediţie a târgului, compania lansează programul de internship „Drive Your Future 2014”, adresat studenţilor în anii II, III, IV şi masteranzilor din toată ţara. În plus, compania anunţă şi posturile disponibile.

Programul de stagii „Drive Your Future” iniţiat de Renault România continuă şi în 2014. În mod tradițional, internship-ul durează trei luni (între aprilie şi iunie) însă, în funcţie de specificul departamentelor în care vor fi integrați, studenţii şi masteranzii vor putea să își efectueze stagiile și în afara acestei perioade.

Studenţii şi masteranzii pot beneficia de stagii:

– pe platforma industrială de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica şi Şasiuri Direcţia Logistică, Direcţia Logistică sau Matriţe Dacia)

– la centrul de inginerie Renault Technologie Roumanie, la Bucureşti (proiectare) sau Titu (testări vehicule şi organe mecanice),

– la Renault Commercial Roumanie (filiala comercială)

– în cadrul funcțiilor suport (ex: Direcţia de Sisteme Informatice sau Servicii Logistice).

Cei interesaţi să intre în lumea automobilului pot face cunoştinţă cu principalele activităţi ale Renault România în cele două zile dedicate târgului. Oferta de teme pentru accesarea unui internship în companie va fi disponibilă pe site-urile daciagroup.com şi renault-technologie-roumanie.com în perioada următoare. Selecţia va fi făcută pe baza candidaturilor şi a unor interviuri cu responsabili de resurse umane ai Renault România şi specialişti din zona temelor propuse.

Prin organizarea „Drive Your Future 2014”, Renault România vine în întâmpinarea studenţilor şi masteranzilor care vor să facă primul pas în carieră şi să se familiarizeze cu activităţi specifice industriei auto. Ei pot astfel beneficia de experienţă relevantă în domeniul ales, îndrumarea specialiştilor Renault România pe toată perioada stagiului, posibilitatea realizării lucrării de licenţă, dar şi de ocazia de a participa la ateliere de inserţie profesională (antrenament pentru căutarea unui loc de muncă). În plus, studenţii și masteranzii vor fi plătiți pe perioada stagiului, se arată în comunicatul remis redacţiei.

„În ultimii doisprezece ani, peste 1.000 de studenţi au făcut practică la uzinele Dacia şi la Renault România. Este unul dintre cele mai mari programe oferite de către un angajator în România. Prin aceste stagii, Renault România sprijină inserţia tinerilor pe piaţa muncii, oferindu-le ocazia unui prim contact cu industria auto, cu exigențele, dar și cu oportunitățile oferite de un constructor recunoscut pe plan mondial”, a declarat Dana Oprişan, director executiv resurse umane Renault România.

Pe lângă stagii, Renault România este prezentă la târgul „Angajatori de top” cu posturi disponibile în domeniul ingineriei post-vânzare. Oferta poate fi consultată în stand.

Candidaţii care doresc să aplice pentru posturile disponibile trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe:

– absolvent de studii superioare tehnice

– experienţă profesională

– cunoştinţe de limbi străine (franceză, engleză, germană sau italiană)

– cunoştinţe utilizare PC-Microsoft Office

În plus, candidaţii trebuie să dea dovadă de capacitate de lucru în echipă şi în transvers, dar şi de abilităţi de comunicare.

Renault România

Renault România are în prezent aproximativ 18.000 de angajaţi. Principalele activităţi ale companiei sunt desfăşurate la: Uzinele Dacia de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica şi Şasiuri, Direcţia Logistică, inclusiv centrul ILN), Matriţe Dacia (Piteşti), centrul de design Renault Design Central Europe, Renault Technologie Roumanie (care include Centrul Tehnic Titu) şi direcţia comercială Renault Commercial Roumanie (inclusiv Centrul de Piese de Schimb Oarja). (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.