Oil Terminal Constanta are director nou

Silviu Ioan Wagner a fost revocat din functia de director general al Oil Terminal Constanta (OIL), administratorii operatorului portuar controlat de stat inlocuindu-l cu Emil Rohat, director tehnic in cadrul companiei. Totodata, avocatul Adrian-Catalin Bulboaca, managing partner al firmei de avocatura Bulboaca si Asociatii, a fost numit administrator provizoriu in locul lui Wagner.

Consiliul de Administratie a convocat AGA la 16 mai, pentru a discuta revocarea din functia de administrator a lui Wagner si alegerea unui nou membru in CA.

Compania este controlata de Ministerul Economiei, care are 59,62% din actiuni. Oil Terminal este specializata servicii de primire, depozitare, conditionare si expediere a titeiului, a pacurii si a altor materii prime lichide pentru import, export si tranzit.

Compania Oil Terminal a avut anul trecut o cifra de afaceri de 115,7 milioane lei (27,3 milioane de euro), in scadere cu 12%, si un profit net de doar 360.000 de lei, de peste cinci ori sub cel din anul 2010. Pentru acest an, Oil Terminal a estimat o cifra de afaceri de 114,9 milioane lei, valoare cu putin sub cea inregistrata anul trecut.

Titlurile Oil Terminal au incheiat sedinta bursiera de marti in scadere cu 0,72%, la 0,16,59 lei. La aceasta cotatie, capitalizarea este de 96,62 milioane lei (22,11 milioane euro). (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.