Opt dintr-o lovitura!

opt-dintr-o-lovituraTarile in care transportatorii romani au un avantaj competitiv prin extinderea BursaTransport

Ungaria, Polonia, Serbia, Macedonia, Muntenegru, Bulgaria, Cehia si Slovacia sunt cele 8 piete europene in care transportatorii romani pornesc cu un avantaj competitiv, prin expansiunea BursaTransport si a brandului 123cargo.eu – sub care aceasta este prezenta pe plan international.

In ultimele luni, compania si-a consolidat extinderea in regiune atat prin experienta si energia unor manageri de Business Development dedicati pietelor din Ungaria, Bulgaria, Cehia si Slovacia, cat si prin parteneriatul cu Teleroute pentru piata poloneza, respectiv alianta cu prestigiosul grup Affinity Balkans in spatiul fostei Iugoslavii. „Strategia noastra de extindere prin BursaTransport/123cargo se afla in acest moment intr-un echilibru foarte solid. Pe de o parte, este nevoia reala si din ce in ce mai mare a pietelor central si est-europene pentru oferte de pret alternative, mai avantajoase fata de cele deja existente. Iar costul pachetelor noastre este cel mai bun in acest moment. Pe de alta parte, se afla intensificarea activitatii noastre de vanzari, prin cooptarea unor manageri locali de dezvoltare, care cunosc foarte bine dinamica si specificul pietelor carora ne adresam. Prin aceste doua componente, reusim sa fim solutia potrivita la momentul potrivit”, declara Dan Cotenescu, manager BursaTransport/123cargo.

Incredere si siguranta

Compania isi consolideaza pozitia pe care o castiga prin pret printr-o politica foarte riguroasa legata de siguranta – atat a marfurilor, cat si a procesului de incasare a facturilor de transport (la finele anului trecut, BursaTransport raportand un procent de 87,92% plati de transport solutionate prin intermediul aplicatiei). Pe langa extinderea semnificativa din ultimele luni a numarului de marfuri si a companiilor inregistrate, aplicatia propriu-zisa de bursa de transport ofera un avantaj in plus, foarte important, transportatorilor romani. Platforma include un serviciu unic in Uniunea Europeana, ce a fost implementat in parteneriat cu Autoritatea Rutiera Romana si care asigura posibilitatea verificarii online a licentelor de transport si a copiilor conforme. Astfel, orice expeditor european prezent in 123cargo.eu poate fi sigur de siguranta marfurilor sale daca alege un transportator roman si ii verifica online, in surse oficiale, numarul de inmatriculare si licenta. Mihai Stoica, Marketing Manager BursaTransport, nuanteaza: „Promovarea constanta a transportatorilor romani catre asociatiile de expeditori din pietele pe care ne dezvoltam reprezinta o parte importanta a strategiei brandului 123cargo.eu. Oferim un beneficiu unic in Europa, legat de cel mai sensibil aspect al unei burse de transport – siguranta ca transportatorul pe care il alegi este de incredere. Putand fi verificati online in doar cateva secunde, transportatorii romani sunt singurii din Europa ce pot porni cu acest capital de incredere in contractele cu noi parteneri. Mai mult decat atat – tot pe directia de loializare a abonatilor nostri, in ultima luna am incercat sa venim cu o solutie prin care sa le recompensam performantele – atat cele legate de numarul de transporturi sau expedieri, cat si cele de experienta in cadrul platformei noastre. Astfel, am integrat in aplicatie o serie de simboluri grafice care semnaleaza expeditorii si transportorii de top, precum si companiile cu o vechime mai mare de 10 ani pe BursaTransport. Din punct de vedere statistic, am inregistrat in luna iulie 188 de transportatori de top (cu activitate semnificativa si fara incidente de transport) si 791 de abonati 10+, prezenti pe bursa de peste un deceniu”.

Record de marfuri pe bursa in luna iulie

De 14 ani lider absolut pe piata romaneasca, BursaTransport a gazduit in luna iulie peste 1 milion de marfuri, din care 519.027 postate pe BursaTransport, 438.942 provenite din parteneriatul cu bursa Teleroute, iar 88.192 – din alianta cu platforma lituaniana Cargo.lt. Extinderea regionala a companiei prin brandul 123cargo.eu asigura transportatorilor romani acces la un numar din ce in ce mai mare de marfuri si oportunitati de piata.

Material furnizat de BursaTransport

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.