P3 o numește pe Maïté Inglis în funcția de Operations Director pentru Franța și țările Benelux

P3 Logistic Parks, investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți logistice europene, o numește pe Maïté Inglis în funcția de Operations Director pentru Franța și țările Benelux,  ca parte a echipei de dezvoltare pentru Europa de Vest, echipă condusă de Jean-Luc Saporito.

Inglis se alatură P3 după ce a activat în cadrul companiei Prologis, unde a fost Country Manager pentru Franța. Anterior, aceasta a acumulat experiență de peste 15 ani, lucrând în domeniul imobiliar industrial în cadrul companiei Gazeley, unde a condus divizia franceză timp de șapte ani, după ce, inițial, și-a concentat activitatea asupra dezvoltării de depozite logistice. Inglis va activa în noul birou al P3 din centrul Parisului, situat în Place de la Madeleine.

Andrew Stacey, Head of Asset Management al P3 Logistic Parks și Managing Director al P3 Franța, a declarat: “Maïté are o experiență importantă în piața de logistică și a lucrat deja cu CEO-ul nostru, Ian Worboys, în cadrul companiei Gazeley. Aceasta a fost implicată într-un număr foarte mare de proiecte de dezvoltare în Franța și Belgia. Așadar, suntem convinși că toate cunoștințele, dar și entuziasmul ei ne vor ajuta în procesul de identificare de noi proiecte de tip Build-to-suit, dar și alte oportunități de dezvoltare în regiune, pentru a sprijini planurile de expansiune ale clienților noștri din Europa de Vest.”

P3 este un investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți de logistică în Europa. Având activități în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde acum 141 de  depozite, care totalizează 2.9 milioane m2 de spații în nouă țări și un portofoliu de terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea de noi spații, de peste 1.6 milioane m2.

Misiunea P3 este să ofere chiriașilor o experiență de primă clasă în locații logistice cheie. P3 dezvoltă proiecte durabile și ecologice la cele mai înalte standarde internaționale.

PointPark Properties a adoptat noul brand corporate “P3” și va folosi numele comercial P3 Logistic Parks pentru a reflecta mai bine activitatea companiei. Pentru mai multe informații despre P3 puteți accesa noul nostru website www.p3parks.com.

P3 este deținută de TPG Real Estate și Ivanhoé Cambridge. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.