Pall-Ex România donează electrocasnice asociaţiei SOS Satele Copiilor România

Pall-Ex România, prima reţea de distribuţie mărfuri paletizate din Estul Europei, care promoveaza un model inovativ de distribuţie a mărfurilor paletizate şi de reducere a costurilor, a avut o iniţiativă caritabilă menită a veni în sprijinul asociaţiei SOS Satele Copiilor România şi a copiilor avuţi în grija permanentă a acesteia. Astfel, pentru fiecare palet transportat prin Platforma Centrală din Sibiu, Pall-Ex România donează 5 eurocenţi programului SOS Satul Copiilor Cisnădie – Sibiu (SOS Kinderdorf).

SOS Satele Copiilor România (www.sos-satelecopiilor.ro) ocrotește și sprijină astăzi peste 1000 de copii în dificultate, care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice. Cu activităţi în România de peste 20 de ani, asociaţia SOS Satele Copiilor este prezentă în 133 de țări ale lumii.

Fiecare membru al reţelei Pall-Ex România a contribuit prin donaţii la fondul creat, iar astfel s-au strâns 2.300 de euro (10.400 lei) pentru asociaţia caritabilă.

Pentru a se asigura că atât asociaţia cât şi copiii pot beneficia cât mai bine de contribuţiile companiilor de transport, Pall-Ex România a folosit fondul creat pentru a dona bunuri electrocasnice precum maşini de spălat, frigidere, aragazuri, aspiratoare şi televizoare. Pană acum, 15 bunuri electrocasnice au fost donate programului din Sibiu: SOS Satul Copiilor Cisnădie, pentru a ajuta copiii ingrijiti zi de zi in casele familiale SOS.

Claudiu Hila, General Manager al Pall-Ex România a declarat că “rețeaua de membri a fost extrem de receptivă la iniativa noastră “Speranță pentru Viitor”. Suntem foarte fericiți pentru faptul că datorită eforturilor noastre și ale asociației SOS Satele Copiilor Romania, un număr mare de copii au putut beneficia de aparatura donată.

Dorim să mulțumim tuturor membrilor Pall-Ex pentru contribuția lor și sperăm că eforturile noastre vor încuraja și alte companii să se implice și să ajute asociația în viitor.”

În calitate de parte responsabila si activa a societatii, Pall-Ex Romania (www.pallex.ro) va continua sa isi implice angajatii, clientii si membrii Retelei  in programe adaptate nevoilor mediului social din Romania. (M.B.)

1 COMENTARIU

  1. interesanta initiativa. Ar fi interesant sa se detalieze conceputul de DONATIE la palex. De fapt termenul oficial e doantie, concret sunt taxe, penalizari, amenzi suportate de membri si impuse cu FORTA 🙂

    Deviza palex sub care se incaseaza “donatiile”: palexu nu greseste niciodata, palexu nu poate fi penalizat asa ca hai sa luam banii celor implicati :D… asa ca ia mai aderati maaaiii!!

    Ah, si palex il bate si pe Jackie Chan daca nu respecta regulile.

    Oricum,
    Bravo pt initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.