Parteneriat între Iulius şi NTT Data Romania

Compania IULIUS şi NTT Data Romania, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii software din țară, au semnat un contract de închiriere pentru un spațiu în cea de-a treia clădire de birouri clasa A care se dezvoltă, în prezent, în ansamblul mixt Openville Timişoara.

NTT Data Romania a închiriat o suprafață de 2.800 mp în United Business Center 3 (UBC 3), imobil care va fi livrat pe piață în ultimul trimestru al acestui an. În noile spații ale companiei vor lucra aproximativ 150 de specialişti IT, se arată în comunicatul remis redacției.

„NTT DATA Romania este sinonim cu profesionalismul și inovația. Dorim ca aceste valori să fie evidențiate atât de proiectele în care suntem implicați, cât și de mediul și locațiile în care ne desfășurăm activitatea. Acesta este și motivul pentru care am ales ansamblul Openville, deoarece considerăm că reprezintă și respectă valorile noastre organizaționale și oferă oportunități multiple de dezvoltare. Pentru NTT DATA Romania crearea unui spațiu modern, care încurajează performanța, dar oferă și soluții eficiente de relaxare pentru echipă, este un factor esențial, puternic înrădăcinat în cultura organizațională. Clădirea UBC 3 vine în întâmpinarea nevoilor noastre de extindere a business-ului în tandem cu componența echipelor, care se reflectă în planurile noastre de viitor cu privire la filiala din Timișoara. În acest moment, echipa numără peste 150 de specialiști în Timișoara, număr care, cu siguranță, va crește în contextul actual de amplificare a oportunităților, al poziționării noastre strategice pe piața domestică și cea externă, cât și datorită talentelor din piața de resurse umane pe care le oferă acest oraș progresiv”, a declarat Diana Stănese, COO, Executive VP, NTT DATA Romania.

UBC 3 va avea aproximativ 19.000 mp şi 14 etaje, demisolul şi parterul fiind rezervate spațiilor de retail. Printre companiile care au închiriat spații aici se numără şi Visma Software, dezvoltator norvegian de soluții software pentru managementul afacerilor (4.200 mp).

Clădirea UBC 3 va fi certificată LEED, printre caracteristicile acesteia numărându-se suprafețele generoase pe fiecare nivel, de până la 2.000 mp, fără coloane interioare şi fațada integral din sticlă, care oferă un aport sporit de lumină naturală.

UBC 3 se distinge prin poziționarea sa în imediata apropiere a parcului de 55.000 mp, care va fi amenajat, anul acesta, în ansamblul mixt Openville. Clădirea este configurată cu două intrări principale: de la nivel pietonal şi de la cel al parcului. Astfel, cei care vor lucra în UBC 3 vor avea parte de o panoramă deosebită asupra zonelor verzi şi vor beneficia de acces imediat la cafenelele şi restaurantele amenajate în aer liber, precum şi la magazinele din Iulius Mall Timişoara, parte a ansamblului Openville.

Despre Openville Timişoara

Ansamblul Openville Timişoara, cel mai mare proiect cu destinație mixtă din vestul României, va fi inaugurat în trimestrul patru al acestui an, odată cu finalizarea primei etape de dezvoltare. Aceasta va include: 100.000 mp de birouri clasa A, o suprafață suplimentară de 47.000 mp de retail, un parc de 55.000 mp, un pasaj subteran destinat traficului auto şi peste 1.500 de noi locuri de parcare.

Openville va fi polul de business din vestul țării. Până în prezent, în ansamblu au fost finalizați 31.000 mp de spații office (în UBC 1 şi UBC 2). Alți 19.000 mp de birouri se află în construcție (în UBC 3), precum şi 47.000 mp de spații noi de retail. În perioada următoare vor fi demarate lucrările de construcție la cel de-al patrulea imobil cu funcțiune office (50.000 mp, UBC 0), precum şi la parcarea subterană şi pasajul auto subteran.

Proiectul Openville este realizat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe, reprezentând o investiție estimată la peste 220 milioane de euro.

Despre NTT Data Romania

NTT DATA Romania, fostă EBS Romania S.A, este o companie NTT DATA, parte a „Nippon Telegraph and Telephone Corporation” (NTT). Înființată în 1988, NTT DATA are sediul la Tokyo şi îşi desfăşoară activitatea în peste 40 de țări. Concernul furnizează servicii de primă clasă, de la consultanță şi dezvoltare de sisteme, până la outsourcing de servicii IT.

Aflat în topul mondial al furnizorilor IT, NTT DATA este un partener inovativ, beneficiind de o rază de acoperire globală, dar şi de competențe locale. Cu o experiență de peste 17 ani, NTT DATA Romania s-a impus pe piața locală ca partener de succes în domeniul soluțiilor ERP, fiind, totodată, SAP Certified Value Added Reseller Gold Partner şi furnizor al propriului produs ERP Clarvision.

Echipa NTT DATA Romania numără 1.600 de persoane, cu aproximativ 50% mai mulți comparativ cu începutul anului 2017. În Timișoara, NTT DATA este prezentă de aproximativ şase ani cu o echipă de peste 150 de specialiști, cu focus pe proiecte JAVA, AMS și SAP.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.