Paşapoarte în 3 noi puncte de lucru în Bucureşti. Cel din Str. N. Iorga se desfiinţează

În Capitală vor fi deschise, miercuri, 3 puncte noi de lucru pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice şi îşi vor înceta activitatea ghişeele de primire acte din str. Nicolae Iorga nr. 27 (Sectorul 1), rămânând deschis doar unul, pentru eliberarea paşapoartelor pentru care au fost depuse cereri anterior acestei date, informează, marţi, Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti. Noile puncte de lucru vor funcţiona în Piaţa Amzei nr. 13 (Sectorul 1), str. Constantin Miculescu nr. 14-16 (Sectorul 5), şos. Virtuţii nr. 1-3 (Sectorul 6).

Punctul de lucru din Piaţa Amzei nr. 13 va avea 6 ghişee pentru primirea cererilor, 2 pentru eliberarea paşapoartelor şi unul de relaţii cu publicul.

Punctele de lucru din str. C-tin Miculescu nr. 14-16 şi în Şos. Virtuţii nr. 1-3 vor avea câte un ghişeu pentru primirea cererilor de eliberare a paşapoartelor, la care se va efectua şi eliberarea acestora.

Programul de lucru va fi zilnic, de luni până vineri, între orele 8.30 – 16.30.

Eliberarea paşapoartelor se va face la punctul de lucru la care a fost depusă cererea, cu excepţia situaţiilor în care se optează – la momentul depunerii acesteia – pentru emiterea documentului la sediul altui serviciu de paşapoarte ori a unui oficiu consular român din străinătate. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.