UPDATE! Percheziții la 108 hoţi de produse petroliere

Polițiștii efectuează astăzi 112 percheziții în județele Ialomița, Buzău, Brăila și în București, la locuințele unor persoane fizice bănuite de furt de produse petroliere, 108 suspecţi urmând a fi duţi la audieri, potrivit IGPR. Prejudiciul este estimat la peste 1,8 milioane de lei.

UPDATE 8 octombrie: Anchetatorii au confiscat aproximativ 18,5 tone de produse petroliere, peste 287.000 de lei şi 9.465 de euro. De asemenea, au reţinut 56 de suspecţi de furt de produse petroliere din rezervoare şi din depozite de colectare a ţiţeiului.

“În cadrul activităților, desfășurate în două dosare penale instrumentate de polițiștii ialomițeni, sub supravegherea Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Urziceni și Slobozia, se urmărește depistarea bunurilor susceptibile a proveni din săvârșirea acestor infracțiuni și a bunurilor folosite la comiterea faptelor”, se arată în comunicatul Poliţiei Române.

Persoanele vizate sunt bănuite că au furat produse petroliere din rezervoare de pe raza județului Ialomița, precum și de la depozite de colectare de țiței.

Acțiunea se desfășoară sub coordonarea de specialitate a Direcției de Investigații Criminale — IGPR, la care participă peste 650 de polițiști din cadrul IPJ Ialomița, IPJ Buzău, IPJ Brăila și DGPMB, și beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și al DIPI. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.