Peste 1 miliard de lei rambursari de TVA in august

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va rambursa in luna august 1,11 miliarde lei, suma aferenta deconturilor de TVA cu optiune de rambursare existente la 1 august. In selectia lunii august au fost cuprinse in ordinea vechimii toate deconturile de TVA, solutionandu-se prin restituire deconturile a caror vechime este de pana la data de 25 iulie, informeaza un comunicat al ANAF.

Deconturile cu compensare si restituire totalizeaza 1,023 miliarde lei, din care se compenseaza suma de 62,3 milioane lei si se restituie suma de 961,4 milioane lei, deconturile cu compensare integrala sunt in valoare de 61,8 milioane lei, deconturile cu compensare partiala sunt in valoare de 24,9 milioane lei, iar suma de 201,8 milioane lei se va restitui in perioada urmatoare.

In cazul compensarilor totale sau partiale, se vor solutiona toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare, iar in cazul sumelor de restituit, care totalizeaza 961,4 milioane lei, plata efectiva a fost programata in doua transe: 377,1 milioane lei pe 8 august si 584,3 milioane lei la 29 august. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.