Podul de la Agigea, deschis tuturor categoriilor de autovehicule

În perioada 16 martie – 30 iunie, traficul rutier va fi permis pe podul de la Agigea peste Canalul Dunare – Marea Neagră, situat pe DN 39 la km 8+988, pe cele 4 benzi de circulație tuturor categoriilor de autovehicule, cu excepția celor agabaritice.

„De asemenea, menţionăm că în perioada precizată va fi menținută măsura de restricționare a vitezei de deplasare la 50 km/h, pe toate cele patru benzi de circulație, de pe toată lungimea podului”, se arată în comunicatul remis redacției de CNADNR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul CNADNR, la tel. 021/264.33.33; 021/9360 sau www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale. 

Podul vechi de la Agigea a intrat în reparații de mai bine de 3 ani iar în octombrie 2013 a fost închis mașinilor mai mari de 3,5 t, cu promisiunea că va fi gata până în iunie 2014, însă iată că a trecut aproape un an și lucrările nu s-au finalizat.

Noul pod de la Agigea a fost finalizat în noiembrie anul trecut, dar nu poate fi utilizat, în lipsa drumului de acces. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.