Politia Aeroporturi, in Toyota Avensis

Toyota Romania anunta continuarea parteneriatului demarat in urma cu doi ani cu Inspectoratul General al Politiei Romane, prin semnarea recenta cu Directia de Politie Transporturi, Serviciul de Politie Aeroporturi, a unui acord de utilizare a unui autoturism Toyota Avensis 2.2 D-4D Executive. Potrivit unui comunicat de presa al importatorului auto local, autoturismul va fi folosit la Aeroporturile Internationale “Henri Coanda” Bucuresti Otopeni si “Aurel Vlaicu” Bucuresti Baneasa, pentru prevenirea si combaterea activitatilor infractionale si pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica.

“La data de 04.07.2012, Directia de Politie Transporturi din cadrul IGPR a preluat in baza unui contract de comodat un autoturism marca Toyota Avensis, de la firma Toyota – Romania, pentru desfasurarea activitatilor de serviciu. Contractul de comodat a fost incheiat pe o perioada de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire pentru aceeasi perioada. Speram ca parteneriatul cu Toyota Romania sa continue si dupa termenele stabilite, acesta fiind de un real folos in activitatile specifice muncii de politie”, a declarat subcomisarul de politie Valeriu Surduleac, seful Serviciului Transporturi Navale.

La randul sau, Anca Dumitrescu, senior brand manager pentru Avensis, a mentionat: “Continuarea acestui parteneriat ne demonstreaza inca o data ca marca Toyota ofera autoturisme sigure si fiabile, potrivite activitatii intense desfasurate de catre Politia Romana”.

“Toyota Avensis beneficiaza de spatiu generos, o multitudine de dotari practice si consum eficient de combustibil. Prin punerea la dispozitie a acestui autoturism, dorim sa contribuim si noi la siguranta din aeroporturi si scaderea numarului de infractiuni”, a adaugat reprezentanta Toyota Romania.

Noua Toyota Avensis facelift si-a facut debutul mondial la Salonul Auto de la Frankfurt din 2011 si este disponibila in doua versiuni de caroserie (sedan si break), trei motoare diesel si trei motoare pe benzina, trei transmisii si patru niveluri de echipare.

Proiectat si construit in Europa, Avensis a fost lansat prima oara la sfarsitul anului 1997, iar pana in 2010, constructorul auto nipon a vandut aproape 71.000 de unitati ale acestui model, echivalentul unei cote de piata de 5,8% in segmentul sau, respectiv D. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.