Ponta ii arata cartonasul galben lui Buzasu

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului transporturilor, Ovidiu Silaghi, in cadrul sedintei extraordinare de luni a Guvernului, sa-i transmita secretarului de stat, Septimiu Buzasu, ca nu-i plac glumele sale. Buzasu a spus recent ca nu se va putea circula pe autostrada Bucuresti-Ploiesti “daca vine sfarsitul lumii inainte de a fi terminata”.

“Stiti cum e, siguri nu putem fi niciodata. S-a anuntat si sfarsitul lumii, daca nu ma indoiesc, undeva la sfarsitul acestei luni. Daca vine sfarsitul lumii inainte, atunci nu vom mai putea circula”, a spus Buzasu dupa ce a fost intrebat daca se va putea circula pe autostrada pe 30 iunie.

“Spuneti secretarului dumneavoastra de stat ca nu imi plac glumele domniei sale, sa si le tina pentru el, cu lumea de apoi si cu alte lucruri de genul asta. Si, va rog, sa avem grija sa luam banii celor care sunt de vina ca nu avem gata autostrada asa cum trebuia, pe 30 iunie”, i-a spus Ponta ministrului Transporturilor.

Ponta i-a mai cerut lui Silaghi sa viziteze saptamana aceasta din nou santierele autostrazilor, chiar daca a facut-o deja.

Joia trecuta, Silaghi a verificat stadiul lucrarilor de pe autostrada Bucuresti-Ploiesti, iar luni a vizitat santierul de pe autostrada Soarelui. Daca Autostrada Bucuresti – Ploiesti va fi deschisa circulatiei in august, dupa ce termenul de finalizare a fost decalat din 30 iunie, tronsonul Cernavoda-Medgidia de pe Autostrada Soarelui, construit in regim de drum national, va fi dat in circulatie la 20 iulie. De la aceeasi data, pe portiunea Medgidia-Constanta se va putea circula in regim de autostrada. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.