Ponta recunoaşte că a fost avocatul lui Cocoş

Victor Ponta a recunoscut că a prestat servicii pentru Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, pe vremea când nu deţinea funcţia de premier şi era avocat. Mai precis, el a legalizat acte ale firmelor patronate de omul de afaceri. Ponta susţine însă că a procedat la fel şi pentru alte “vreo mie de firme” şi că se cunoaşte cu Elena Udrea de 15 ani, de când era procuror şi ea avocat.

“Nu contest acest lucru, am avut foarte mulţi clienţi ca avocat, a fost o perioadă de 4 ani în care am fost avocat, iar Blejnar (fostul şef ANAF – n.r.) i-a luat pe toţi şi nu a descoperit nimic ilegal. Am plătit taxe, impozite… Cu doamna Udrea mă cunosc de când eram procuror şi dânsa era avocat. Sunt 15 ani. În cazul respectiv am legalizat nişte acte, lucru pe care l-am mai făcut pentru vreo mie de firme. Cu fostul soţ al doamnei Udrea nu am un conflict nici acum. Dimpotrivă”, a spus Ponta joi seară, la B1 TV.

Presa a relatat că, în calitate de avocat, actualul prim-ministru Victor Ponta a prestat servicii juridice pentru familia Elenei Udrea începând din 2005, perioadă în care aceasta era şefa Cancelariei Prezidenţiale. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.