Ponta scrie pe FB de ce s-a operat din Turcia: În ţară era imposibil să am linişte şi odihnă

După ce toată lumea îl dăduse dispărut iar ţara nu a avut premier timp de o zi, abia de astăzi vicepremierul Gabriel Oprea fiind însărcinat să-i ţină locul la şefia Guvernului, premierul Victor Ponta anunţă astăzi, pe Facebook, că s-a operat la genunchi în Turcia deşi are totală încredere în medicii români, însă în ţară era imposibil să aibă linişte şi odihnă.

“Multumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pentru mine – operaţia a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în decembrie voi putea face sport din nou. Mulţumiri speciale doctorului Ionuţ Codorean care a fost lângă mine şi mi-a dat curaj prin profesionalismul său (evident că am totală încredere în medicii români – aici însă am ceva ce era imposibil acasă – LINIŞTE şi ODIHNĂ)! Vreau să-i asigur şi pe cei care de necazul meu că mă voi întoarce mai sănătos şi mai puternic!”, scrie Ponta.

Premierul a plecat din ţară vineri în Azerbaidjan, pentru a participa la deschiderea Jocurile Europene de la Baku – în ciuda faptului că toate statele din UE au boicotat evenimentul -, apoi nu s-a mai întors.

Pe surse, de la România TV am aflat ieri că Ponta se află în Turcia pentru o operaţie la genunchiul stâng, la care s-a accidentat în urma unui meci de baschet.

Nici preşedintele Klaus Iohannis nu a ştiut unde se află premierul, el anunţând că a fost informat tot “pe surse” după plecarea acestuia în Azerbaidjan, dar despre plecarea în Turcia nu ştie nimic.

Victor Ponta a fentat până acum de două ori audierile de la DNA în dosarul Rovinari-Turceni în care este acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată (17), complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor.

Prima dată a fost la începutul săptămânii trecute, când avocata lui Ponta a cerut o amânare, iar a doua – ieri, când apărătoarea lui a solicitat o nouă amânare, invocând problemele medicale ale clientului său, care trebuie să se opereze la genunchi după o accidentare la un meci de baschet.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.