Porsche Finance Group are o nouă conducere

David Gedlička (35 ani) este noul CEO al Porsche Finance Group (PFG) începând cu luna septembrie 2013. După mai bine de un an în România, Christoph Binder va prelua noi responsabilități în cadrul grupului, în calitate de General Manager al Porsche Bank Group în America de Sud. Anterior preluării funcției de CEO al Porsche Finance Group România, David Gedlička a ocupat poziția de CFO al PFG Ungaria timp de 2 ani și jumătate.

„Aștept cu interes să lucrez împreună cu echipa locală pentru a menține poziția de lider a Porsche Finance Group în finanțarea auto din România. Creșterea satisfacției clienților și îmbunătățirea continuă a serviciilor noastre rămân o prioritate pentru noi. Totodată, ne dorim ca toți clienții noștri, existenți și potențiali, să se regăsească în zona de confort pe care și-o doresc atunci când decid să își finanțeze mașina apelând la serviciile Porsche Finance Group România”, a declarat în comunicatul remis redacţiei David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group.

De naționalitate slovenă, D. Gedlička a studiat științe economice la Facultatea Maribor, Slovenia, și s-a alăturat grupului Porsche în anul 2004. Începând cu anul 2007, Gedlička a ocupat funcții de conducere în cadrul PFG Slovenia și PFG Ungaria.

Începând cu luna septembrie a acestui an, David Gedlicka s-a mutat la București și va coordona activitățile Porsche Finance Group România din poziția de CEO, lucrând alături de Andreas Zoeller, care își continuă activitatea de CFO al Grupului.

Porsche Finance Group are o poziţie importantă pe piaţa locală de finanțare auto oferind soluţii financiare integrate dedicate exclusiv mărcilor holdingului Porsche România – Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, Porsche, Weltauto şi Volkswagen Autovehicule Comerciale – prin reţeaua de dealeri răspândită la nivel naţional.

Biografie

David Gedlička are studii în economie și vine cu o experiență solidă în management în urma diferitelor funcții de conducere pe care le-a deținut în cadrul Grupului, atât în Slovenia, cât și în Ungaria: General Manager al Porsche Broker, reprezentant legal al segmentelor de credit și leasing, șeful departamentului Controlling sau Director de Marketing și Vânzări în cadrul Porsche Finance Group Slovenia.

Noul CEO al Porsche Finance Group România este pasionat de fotbal, whitewater kayaking, șah și lectură și îi place să își petreacă timpul liber în drumeții alături de familia sa. David Gedlička vorbește fluent engleză, germană și slovenă.

Despre Porsche Finance Group

Porsche Finance Group se ocupă cu finanţarea autoturismelor aparţinând mărcilor holding-ului: Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, Porsche, Weltauto şi Volkswagen Autovehicule Comerciale. Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility şi Porsche Asigurări. Porsche Finance Group oferă clienţilor săi soluţii eficiente şi rapide pentru achiziţionarea automobilului dorit, conform conceptului „one-stop-shop”: achiziţionare directă, în showroom, finanţare prin leasing sau credit, asigurare pentru maşină şi o administrare eficientă a flotelor de maşini.

Porsche Leasing Romania IFN SA oferă leasing financiar intern pentru persoane fizice şi companii.

Porsche Bank Romania este prima bancă auto specializată de pe piaţa românească – oferă credite pentru autoturisme.

Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO şi RCA.

Porsche Mobility a fost înfiinţată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent-a-car şi leasing operaţional.

Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru maşinile noi şi rulate achiziţionate în leasing, credit sau numerar, prin companiile grupului, Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank.

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internaţională specializată în servicii de finanţare auto. Porsche Holding are peste 40 de ani de experienţă în finanţarea auto şi este parte a Volkswagen Group. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.