Posibil liber de 2 mai

Asociaţia de Promovare Litoral-Delta Dunării şi Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistice din România au solicitat Guvernului să emită un act normativ prin care 2 mai să fie declarată zi naţională liberă. Motivul: 2 mai „cade” într-o vineri iar agenţiile de turism au întocmit deja pachete turistice speciale de 1 Mai până luni, 5 mai, pe care le-au lansat  la Târgului de Turism – ediţia de primăvară.

Solicitarea organizaţiilor vine în sprijinul turismului, astfel încât să fie asigurate mai multe zile libere cu ocazia sărbătorii de 1 Mai. Iar dacă Guvernul va declara ziua de 2 mai zi liberă, aceasta va fi recuperată în cursul lunii mai.

“Ca şi anul trecut, această solicitare a celor două organizaţii a fost făcută în vederea sprijinirii turismului românesc, ţinând cont de faptul că, în toate destinaţile turistice din România, agenţiile de turism, hotelierii şi autorităţile locale au pregătit pachete speciale de cazare pentru minivacanţa de 1 Mai, precum şi activităţi specifice: concerte, concursuri, spectacole etc.”, se arată într-un comunicat de presă al asociaţiilor de turism. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.