Precizări importante despre restricţiile de circulaţie din Ungaria

Ca şi până acum, din data de 4 noiembrie a fiecărui an, camioanele incluse în clasa de poluare minim Euro 3 (inclusiv) care circulă în relaţie internaţională sunt EXCEPTATE de sub interdicţia de circulaţie din Ungaria în fiecare duminică, până în data de 1 martie a fiecărui an, iar singurul adevăr din anunţul Ministerului Afacerilor Externe (MAE) este că, la fel ca în anii anteriori, de Ziua aniversării Revoluţiei din octombrie 1956 este interdicţie TOTALĂ de circulaţie pentru cei cu autovehicule de peste 7,5 tone, precizează Siegfried Mayer, secretarul general al Condeferaţiei Naţionale Rutiere (CNR).

„NU vă aplecaţi urechea la zvonuri nefondate! Veţi putea circula cu autovehicule Euro 3 în continuare prin Ungaria, inclusiv ŞI în fiecare duminică, intre 04.11.2013 şi 01.03.2014!”, avertizează reprezentantul CNR.

Mayer ironizează “profesionalismul” celor din MAE care “nu au mai găsit bani să angajeze un vorbitor de limbă maghiară” şi postează anunţurile incriminate:

https://www.mae.ro/node/21548

https://www.mae.ro/node/22571

“Aveţi dovada că “Folclorul de parcare” naşte scenarii greu de imaginat şi preocupă inutil o mare masă de transportatori, consumatori de senzaţional”, adaugă secretarul general al CNR, reproducând “spicuiri din materialul OFICIAL de pe site-ul maghiar, lecturat superficial de “profesioniştii” din MAE”:

https://internet.kozut.hu/utinform/Lapok/kamionstop.aspx

Recunoaştem că şi noi am publicat, pe site-ul Ziua Cargo, atenţionările MAE, luându-le drept bune. Acum facem rectificările de rigoare:

https://www.ziuacargo.ro/stiri/siguranta-rutiera-stiri/restrictii-pentru-camioane-ungaria

https://www.ziuacargo.ro/stiri/siguranta-rutiera-stiri/camioanele-de-peste-75-tone-interzise-23-octombrie-si-1-noiembrie-ungaria

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.