Produsele Comma Oil, listate în TecDoc

Comma Oil, liderul britanic-brazilian în uleiuri de maşină şi substanţe chimice pentru întreţinerea autovehiculelor şi a vehiculelor comerciale, anunţă gama de produse listate în TecDoc, cea mai mare resursă online de informaţii despre componente pentru piaţa auto secundară din Europa.

Gamele complete de Performance Motor Oils, uleiuri pentru atelier X-Flow, uleiuri pentru cutii de viteze si transmisii, lichide de racire si de frana Comma sunt listate in TecDoc, iar incepand cu luna iulie a acestui an, informatiile sunt accesibile si pe DVD-ul trimestrial al TecDoc, se arată în comunicatul remis redacţiei din partea companiei.

„Selectarea precisa si rapida a produsului reprezinta o problema vitala pentru piata auto secundara. In conditiile in care tehnologia vehiculelor devine tot mai complexa, cerintele de garantie sunt din ce in ce mai stricte, iar parcurile auto se maturizeaza, creste necesitatea de a identifica produsul potrivit pentru fiecare vehicul“, a afirmat Mike Bewsey, Sales & Marketing Director la Comma.

„Avand in vedere acest lucru, imi face placere sa anunt ca din acest moment Comma va furniza date pentru TecDoc, ceea ce inseamna ca distribuitorii si atelierele din intreaga Europa vor avea acces liber la toate datele aplicatiilor Comma pentru vehicule de pasageri si comerciale“, a adaugat Bewsey.

Sistemele de catalog TecDoc online si in format DVD sunt accesate de 800.000 de utilizatori din 27 de tari.

Distribuitorii pot vizualiza datele prin inscriere in TecDoc (www.tecdoc.net).

Despre Comma (www.ro.commaoil.com)

Comma furnizeaza o gama cuprinzatoare de lubrifianti, substante chimice si produse de intretinere de clasa mondiala destinate vehiculelor de pasageri, vehiculelor comerciale usoare si pentru transport greu, iar acestea sunt distribuite in peste 40 piete din toata lumea, atat pentru mecanicii profesionisti cat si pentru automobilisti.

Toate produsele Comma indeplinesc cele mai inalte standarde internationale de siguranta si sunt supuse unor proceduri riguroase de testare si control al calitatii in fiecare etapa a procesului de fabricatie.

Comma a fost infiintata in anul 1965 ca fabrica privata de procesare a uleiului, devenind in 2012 o divizie operationala detinuta integral de Cosan S.A. din São Paulo, Brazilia. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.