Program modificat la RAR, din februarie

Programul de lucru al reprezentanţelor Registrului Auto Român (RAR) va fi modificat începând din februarie: în fiecare joi, de la ora 8.00 la 20.00.

“Începând din luna februarie, programul de lucru cu publicul al reprezentanțelor Registrului Auto Român va fi modificat, o zi pe săptămână. Astfel, în fiecare zi de joi, clienții vor putea beneficia de serviciile RAR până la ora 20.00, măsură posibilă prin decalarea corespunzătoare a programului de lucru pentru o anumită parte din angajații RAR”, informează un comunicat al instituţiei remis redacţiei.

În prezent, programul cu publicul se desfășoară în intervalul orar  8.00 – 16.00 de luni până joi, respectiv 8.00 – 13.30 în zilele de vineri.

rar, registrul auto roman 4

„Considerăm că este o decizie firească din partea unei instituții care își respectă clienții, întrucât există persoane care nu își pot neglija unele activități în prima parte a zilei. În funcție de interesul publicului față de această inițiativă, vom evalua posibilitatea extinderii ei”, declară, în comunicat, ing. George Dincă, directorul general al Registrului Auto Român.

rar, registrul auto roman 5

Obținerea unei programări pentru activitățile RAR este posibilă în două moduri:

  • completând corect și complet toate datele din formularul pus la dispoziție pe pagina rarom.ro
  • apelând serviciul Call Center la numărul cu tarif normal 021-9672. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.