Program MOL pentru sănătatea copiilor

Fundația Pentru Comunitate și MOL România au lansat ediția 2013 a Programului MOL pentru sănătatea copiilor, prin care pot obţine sprijin financiar organizaţiile non-profit ce derulează proiecte de terapie emoţională sau terapie prin artă pentru copii cu vârste sub 18 ani suferinzi de boli cronice, afectaţi de dizabilităţi sau aflaţi în curs de recuperare după afecţiuni grave.

O astfel de organizaţie poate să beneficieze de o sumă de maxim 20.000 lei, în formă de prefinanţare, pentru un proiect ce urmează a fi implementat în perioada 15 decembrie 2013 – 31 august 2014.

Termenul-limită de depunere a cererilor de finanţare este 9 noiembrie 2013.

Cuantumul total al sponsorizărilor este de 300.000 lei.

Lista câștigătorilor va fi publicată pe site-urile www.pentrucomunitate.ro  și www.molromania.ro  până la data de 10 decembrie 2013.

Pot depune proiecte și câștigătorii Programului MOL pentru sănătatea copiilor – ediția 2012, cu condiția să fi folosit sponsorizarea primită în conformitate cu termenele înscrise în contract și să trimită raportul proiectului finanțat anul trecut întocmit conform cerințelor programului. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.