Promotie CFR Calatori si MasterCard

CFR Calatori si MasterCard anunta ca si in acest an va acorda reduceri de vacanta cu un discount de 15% la biletele de tren cumparate online cu cardurile MasterCard si Maestro. Promotia se desfasoara in perioada 1 iulie – 31 august 2012. Campania „Trenul inseamna amintiri frumoase. Fa-ti altele noi si nu pierde timpul stand la coada” dureaza pentru orice destinatie din tara. Serviciul e-commerce Bilete CFR online este pus la dispozitie de CFR Calatori si Raiffeisen Bank.

Astfel, clientii care intra pe platforma www.cfrcalatori.ro si achita valoarea biletului cu orice card MasterCard sau Maestro beneficiaza automat de o reducere de 15% din pretul de la casa de bilete, din care: 10% oferita de MasterCard, iar 5% este discount-ul CFR Calatori, valabil pentru toate platile online. Discount-ul de 15% se adauga eventualelor reduceri suplimentare, precum cele acordate studentilor sau elevilor, cele de minigrup sau cele pentru biletele dus-intors.

Discount-ul de 15% se acorda indiferent de banca emitenta a cardului, de valoarea initiala a biletului sau de destinatia din tara. Reducerea suplimentara pentru plata cu cardurile MasterCard si Maestro nu poate depasi 600 de lei per tranzactie.

Volumul vanzarilor online a inregistrat o crestere importanta in ultimii ani. Fata de anul 2010, in 2012 – de 7 ori mai multi calatori apelau la serviciul Bilete CFR online. Daca in anul 2010, aprx 800 de pasageri in medie / luna alegeau aceasta varianta de cumparare, in aceeasi perioada a lui 2011 – numarul acestora se dubla, iar in 2012 aproximativ 6 000 pasageri / in medie pe luna  – aleg varianta de cumparare online a biletelor de tren.

Pentru a putea beneficia de oferta valabila pentru cardurile MasterCard si Maestro, clientii trebuie sa se inregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, sa completeze toti pasii indicati pe platforma, sa aleaga destinatia unde vor sa ajunga si sa finalizeze plata. Dupa ce tranzactia este confirmata, clientul primeste pe e-mail varianta electronica a biletului de tren, care nu trebuie obligatoriu tiparita, identificarea avand loc pe baza buletinului sau a ID-ului de bilet.

Informatii suplimentare despre utilizarea serviciului e-commerce Bilete CFR online si aceasta oferta sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro . (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.