Raiffeisen Leasing lansează un produs în colaborare cu EVW Holding (importator oficial DAF), pentru achiziţionarea de vehicule comerciale

Raiffeisen Leasing lansează un produs pentru achiziţionarea de vehicule comerciale noi şi second-hand, în cadrul unui parteneriat de exclusivitate, încheiat cu EVW Holding SRL, unicul importator oficial DAF în România, anunţă Raiffeisen Leasing, într-un comunicat remis redacţiei.

Până la data de 31 decembrie 2013, clienţii beneficiază de o reducere la preţul de listă între 5 – 12% pentru vehiculele comerciale noi şi de 6 luni garanţie drive-line, pentru vehiculele comerciale second-hand, facilităţi oferite în exclusivitate prin finanţare de la Raiffeisen Leasing.

Noul produs de finanţare este disponibil atât în Lei, cât şi în Euro, şi oferă costuri reduse faţă de condiţiile standard, având o dobândă totală de 7,4% la Lei, variabilă în funcţie de Robor la 1 lună, şi de 4,7% la Euro, variabilă în funcţie de Euribor la 3 luni.

„Am constatat că există un interes sporit în rândul clienţilor noştri pentru achiziţionarea de camioane şi remorci. Acestea au însemnat anul trecut 60% din totalul volumului de vehicule finanţate, trend care s-a menţinut şi în primul trimestru al acestui an. Dorim ca prin noul produs de finanţare să le oferim clienţilor o nouă oportunitate, care să răspundă cât mai bine nevoilor de dezvoltare a afacerii acestora”, a declarat Felix Daniliuc, Director General Raiffeisen Leasing.

Produsul va fi disponibil începând cu luna iunie, atât direct la sediile Raiffeisen Leasing, cât şi prin peste 500 de agenţii Raiffeisen Bank din ţară.

* * * *

Raiffeisen Leasing este membră a grupului financiar austriac Raiffeisen şi activează pe piaţa românească din anul 2002. Clienţii Raiffeisen Leasing sunt în principal persoane juridice, de la IMM-uri la corporaţii multinaţionale şi municipalităţi. Compania are reprezentare naţionala, fiind prezentă în 15 mari oraşe din România. Raiffeisen Leasing oferă servicii de finanţare complete, acestea fiind accesibile prin toate agenţiile Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Leasing este membră a Asociaţiei Societăţilor Financiare din România (ALB) începând cu anul 2004. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.