REACH TRUCK

Luna mai marcheaza cea de-a treia etapa a concursului Echipamentul Anului in Romania – Editia 2015. Categoria pentru care furnizorii de echipamente iau startul in aceasta luna este cea a electrostivuitoarelor cu catarg retractabil.

O mare atentie la nevoile clientilor. Acesta este elementul de baza care caracterizeaza cele 5 echipamente inscrise in categoria Reach Truck. Toate echipamentele din cea de-a treia categorie a concursului vor trebui sa respecte cateva conditii:

– capacitate 1,6 t

– inaltime de ridicare minim 8 m

– catarg triplex.

In ordine alfabetica, pentru a fi REACH TRUCK-ul Anului 2015 in Romania concureaza: Doosan BR16JW-7 (distribuit in Romania de Radacini Equipment), Jungheinrich ETV216 (distribuit in Romania de Wylze Logistik), Linde R 14 – R 20 (distribuit in Romania de Elmas), STILL FM-X si BT REFLEX RRE160. Membrii juriului, reprezentanti ai unor companii de logistica si productie de prim rang pe piata romaneasca, vor realiza teste in depozitele proprii si vor puncta, pe baza unei grile, fiecare echipament, iar cele mai bune solutii vor fi premiate in cadrul Galei Ziua Cargo din luna octombrie a acestui an.

In evaluare vor fi avute in vedere doua criterii principale:

1. Productivitatea/Plus valoarea pe care echipamentul o aduce companiei;

2. Total Cost of Ownership (TCO).

Competitia Echipamentul Anului in Romania are ca partener Asociatia Romana de Logistica (ARILOG). Din juriu fac parte reprezentanti ai unor companii ce beneficiaza de un know-how indiscutabil: Antalis, CEVA Logistics, Coca Cola, Dacia Grup Renault Romania, Delamode, FM Logistic, Gebrüder Weiss, GTI Logistic, H. Essers, KLG, Kuehne + Nagel, Lagermax AED, ND Logistics Romania, OTZ, Schenker Romtrans si ARILOG. Ziua Cargo propune concursul Echipamentul Anului in Romania ca un creator de tendinte pe piata de profil si un important furnizor de know-how si bune practici pentru piata. Va invitam in paginile care urmeaza sa aflati mai multe despre echipamentele inscrise in cea de-a treia categorie a concursului Echipamentul Anului in Romania.

Valorile care stau la baza concursului Echipamentul Anului in Romania:

Transparenta, Obiectivitate, Seriozitate, Profesionalism

Competitia isi propune sa devina o punte solida de comunicare intre furnizorii de echipamente si clientii lor.

Fiecare membru al juriului va testa in depozitul propriu toate echipamentele din concurs.

Meda BORCESCU

meda.borcescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.