Reality Road: Videoclipul melodiei "Million Ways to Live" de la Mapei

În serialul “Reality Road” lansat de Volvo Trucks spectatorii au putut urmări imagini din spatele scenelor realizate la înregistrarea videoclipului pentru noul single al lui Maipei, “Million Ways to Live”. Videoclipul a avut premiera în 2 iulie.

Timp de trei săptămâni, spectatorii serialului “Reality Road” au putut să îi urmărească pe cântăreață Mapei, pe regizorul videoclipului Liza Minou Morberg și pe șoferul Jens Karlsson care au călătorit prin toată Europa pentru a înregistra videoclipul noului single al lui MAPEI, “Million Ways to Live”.

“Viziunea mea pentru videoclip a fost de a sublinia mesajul de libertate care este încorporat în melodia lui Mapei. Este vorba de a-ți face bagajul și de a porni spre o nouă aventură. Sper că spectatorii vor fi inspirați să facă același lucru când vor vedea videoclipul: să se elibereze, să se distreze și să trăiască clipa”, a declarat Liza Minou Morberg, regizorul videoclipului.

Piesa a fost scrisă special pentru călătoria de 9 zile.

“Iubesc să călătoresc și mă bucur să cunosc oameni noi și să experimentez culturi noi. Iar aceasta este şi tema melodiei „Million Ways to Live” – să fii pe drum și sa fii  liber să călătoreşti. Este cea mai potrivită piesă pentru un drum lung la volan”, afirmă Mapei.

Serialul TV “Reality Road” este parte a campaniei Volvo Trucks pentru a promova calitatea serviciilor oferite. A fost lansat pe 11 iunie și cuprinde în total opt episoade. Melodia “Million Ways to Live” va fi inclusă în viitorul album al lui Mapei care va fi lansat în toamna anului 2015.

Urmăriţi videoclipul care însoțește piesa lui Mapei “Million Ways to Live”

Urmăriţi cum se face un videoclip

Urmăriţi toate episoadele din “Reality Road”

Informaţii despre Mapei

Cariera internaţională a cântăreţei Mapei a debutat spectaculos în 2007, cu melodia „Video Vixens”. Primul său album de studio, „Hey Hey” a fost lansat în 2014 în SUA şi Suedia și a cuprins single-urile „Don’t Wait” şi „Change”. Mapei s-a născut în 1983, în Rhode Island, S.U.A. A venit în Suedia la vârsta de zece ani şi, de atunci, călătoreşte  între Stockholm şi Statele Unite.

Informaţii despre Liza Minou Morberg

Liza Minou Morberg este o regizoare suedeză, deţinătoarea unei diplome în producţie cinematografică obţinute la USC School of Cinematic Art din Los Angeles. A debutat în 2014, cu filmul de lung-metraj dedicat tinerilor, „Ensam Tillsammans” („Singuri împreună”) şi a regizat diverse filme de scurt metraj, reclame şi videoclipuri muzicale.

Informaţii despre „Reality Road”

Serialul TV „Reality Road” constă în 8 episoade lansate pe canalul Volvo Trucks de pe YouTube. Obiectivul serialului este de a demonstra punctele forte ale serviciilor Volvo Trucks și de a crea divertisment TV atrăgător pentru o audiența mai largă.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.