Renault România angajează ingineri auto

Renault România este prezentă şi anul acesta la târgul „Angajatori de Top”, organizat în Bucureşti, în zilele 4 şi 5 aprilie. Vizitatorii târgului vor descoperi un stand complet nou, care, prin design-ul său, comunică vizual despre principalele activităţi derulate de Renault în România. Compania caută la această ediţie a târgului persoane cu experienţă relevantă în domeniile inginerie electrică, inginerie mecanică, electronică, telecomunicaţii, autovehicule rutiere şi ingineria şi managementul sistemelor tehnologice.

Candidaţii care doresc să aplice la Renault România trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe:

– experienţă de minim doi ani în domeniile: proiectare piese plastice şi proiectare cablaj

– experienţă de management de proiect

– cunoştinte despre tehnica automobilului

– cunoştinte tehnice şi economice despre procesele logistice şi de transport

– cunoştinţe de limbi străine (engleză, franceză)

– cunoştinte operare MS Office

– cunoştinţe utilizare program de proiectare Catia V5

– aptitudini de negociere şi orientare către client

În plus, aceştia trebuie să dea dovadă de capacitate de lucru în echipă şi în transvers, capacitate de comunicare şi să fie disponibili pentru a lucra în Bucureşti, Piteşti sau Mioveni.

Informaţii complete despre posturile disponibile, cât şi despre criteriile de recrutare, pot fi accesate pe site-urile Renault România (www.daciagroup.com şi www.renault-technologie-roumanie.com), dar şi la stand, în zilele dedicate târgului.

Specialişti ai echipelor de inginerie şi servicii din cadrul companiei vor realiza interviuri chiar în stand cu candidaţii care răspund cel mai bine criteriilor de recrutare.

„Suntem o prezenţă constantă la Angajatori de Top, anul acesta împlinim şapte ani. De-a lungul ediţiilor trecute am venit și cu oferte de recrutare şi cu teme pentru Drive Your Future, programul nostru de internship. O noutate pentru această ediţie o reprezintă oferta de burse, în parteneriat cu Ambasada Franţei la Bucureşti. Acestea se adresează masteranzilor cu profil tehnic şi vizează două parcursuri profesionale: fabricaţie şi inginerie auto. Dacă în anii trecuţi, compania se afla într-o perioadă de dezvoltare intensă, în prezent, Renault România traversează o perioadă de consolidare. Ponderea este mai degrabă în calitate, decât în volume, astfel încât, procesul de recrutare vizează persoane foarte specializate pe anumite domenii”, a declarat Dana Oprişan, director executiv Resurse Umane Renault România.

Renault România

România, cu cei 17.000 de angajaţi, este a doua ţară a Grupului Renault în ceea ce priveşte efectivele şi care posedă toate competenţele unui constructor auto. A face parte din Renault România astăzi, înseamnă a beneficia de întreaga paletă de meserii existente în industria automobilului şi de cinci locaţii în care se desfăşoară activitatea: Piteşti, Mioveni, Oarja, Bucureşti şi Titu.

Principalele activităţi ale companiei sunt desfăşurate la: Uzinele Dacia de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica şi Şasiuri, Direcţia Logistică, inclusiv centrul ILN), Matriţe Dacia (Piteşti), centrul de design Renault Design Central Europe, Renault Technologie Roumanie (care include Centrul Tehnic Titu) şi direcţia comercială Renault Commercial Roumanie (inclusiv Centrul de Piese de Schimb Oarja). (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.