Restanţierii TUI mai au termen până marţi

CFR SA i-a informat pe toţi operatorii de transport feroviar care nu şi-au plătit taxa de utilizare a infrastructurii (TUI) că trebuie să îşi achite obligaţiile restante până marţi, 9 aprilie, în caz contrar urmând a fi puse în aplicare toate clauzele contractuale, avertizează, vineri, compania. Echipa managerială a stabilit, la întâlnirea operativă de joi, 4 aprilie, demararea procedurilor de recuperare a acestor datorii.

Această măsură face parte din planul de creştere a veniturilor proprii ale companiei.

„În acest context, continuând demersurile de eficientizare a activităţii comerciale, CFR SA a obţinut primele rezultate pozitive din reanalizarea actualelor tarife percepute pentru închirierea spaţiilor şi a terenurilor din patrimoniul privat al companiei, înregistrând o creştere de peste 20% a chiriei pentru anumite locaţii deţinute în staţiile de cale ferată”, se menţionează în comunicatul CFR SA.

Această măsură face parte din planul de creştere a veniturilor companiei. Amintim că noua echipă managerială a CFR SA a început şi renegocierea contractelor de închiriere, obţinând reduceri consistente.

“CFR SA a obţinut primele rezultate pozitive din reanalizarea actualelor tarife percepute pentru închirierea spaţiilor şi a terenurilor din patrimoniul privat al companiei, înregistrând o creştere de peste 20% a chiriei pentru anumite locaţii deţinute în staţiile de cale ferată”, precizează reprezentanţii companiei.

Magda SEVERIN

Imagine: Jean-Mihai PÂLŞU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.