Restricţii auto în Piaţa Victoriei pentru mitingul sindicaliştilor CFR

Circulaţia rutieră în zona Gării de Nord – Piaţa Victoriei din Bucureşti va fi restricţionată, de joi dimineaţă până la ora 13.00, pentru protestelor sindicaliştilor de la CFR, la care sunt aşteptate să participe, potrivit organizatorilor, peste 5.000 de persoane. Pe timpul protestului, circulaţia rutieră va fi resistematizată în Piaţa Victoriei, prin asigurarea circulaţiei în două sensuri pe bd. Aviatorilor,  către Calea Victoriei şi bd. Lascăr Catargiu, potrivit Brigăzii Rutiere Bucureşti.

Sindicaliştii vor începe să sosească începând cu ora 9:00 la pichetul din faţa sediului Ministeurlui Transporturilor, care se va desfăşura efectiv între orele 10:00 – 11:00.

Apoi vor porni în marş, până la ora 11:45, pe traseul sediul Ministerul Transporturilor (Parcul Gării de Nord) – str. Gara de Nord – breteaua de legătură dintre str. Gării de Nord şi Calea Griviţei – Calea Griviţei – str. Polizu – str. Buzeşti – Piaţa Victoriei, deplasarea urmând să se facă pe banda I şi pe banda II de circulaţie.

Între orele 11:45 şi 12:15, în Piaţa Victoriei, va avea loc un miting, în spaţiul delimitat de bd. Aviatorilor, şos. Kiseleff şi breteaua aflată în prelungirea bd. Iancu de Hunedoara.

Iulian Măntescu, preşedintele Federaţiei Mecanicilor de Locomotivă, a anunţat că acţiunile de protest sunt autorizate pentru 6.000 de persoane.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.