Rețeaua MOL România ajunge la 142 de benzinării, după o investiție de 1 milion de euro la Brașov

MOL România a inaugurat a 8-a sa benzinărie din județul Brașov și a 5-a din zona metropolitană Brașov, extinzându-și rețeaua națională de distribuție la 142 de unități. Finalizată pe baza unei investiții de aproape 1 milion de euro, noua stație este amplasată în Săcele, pe ruta de ieșire dinspre Brașov către DN 1 – drumul european E60, cea mai importantă arteră de transport rutier din România, se arată în comunicatul remis redacţiei.

Benzinăria are o suprafață de 3.000 mp și este echipată cu 3 pompe multi-produs, inclusiv două pistoale cu alimentare rapidă pentru autovehiculele comerciale.

Aici se vând carburanți de calitate marca MOL: benzină Tempo 95 și EVO Benzină, motorină Tempo Diesel și EVO Diesel.

Șoferii pot achiziționa roviniete și au la dispoziție facilitățile dedicate posesorilor de carduri de carburant MOL Gold și MOL Silver sau ale sistemului de loializare MultiBonus.

În plus, magazinul cu o suprafață de 80 mp pune la dispoziție produse alimentare sau din tutun, băuturi, precum și lubrifianţi de calitate înaltă MOL Dynamic, respectiv produse premium de îngrijire auto EVOX. Stația are dotări moderne, inclusiv senzori pentru deschiderea ușilor toaletelor.

În plus, clienților li se propune o nouă modalitate de a lua masa când se află la drum, unică în acest moment pe piața distribuției de carburanți. În noua benzinărie MOL de la Brașov șoferii pot încerca 6 rețete diferite de preparate din carne de porc sau de pui,  pregătite pe loc la grătarul din incinta magazinului. De asemenea, pentru cei ce apreciază o gustare sănătoasă, există diferite sandviciuri și sucuri proaspăt preparate.

Până la 27 octombrie, clienții care vor alimenta cel puțin 20 de litri de carburanți EVO vor primi gratuit o cafea și un odorizant auto.

Despre Grupul MOL

Grupul MOL este o companie multinaţională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 40 de ţări şi aproximativ 30.000 de angajaţi în întreaga lume. Segmentul Upstream cuprinde operațiuni în Orientul Mijlociu, Africa, Asia de Sud și țările membre CSI, compania având peste 75 de ani de experiență în producția de hidrocarburi.

În prezent desfășoară activități de explorare în 11 țări și de producție în 7 țări, nivelul producției fiind de peste 118.000 barili echivalent petrol pe zi. Segmentul Downstream al Grupului controlează cinci rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia, Croaţia şi Italia.

Compania are, de asemenea, o reţea de peste 1.700 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, dintre care 142 în România. Grupul operează o reţea de conducte de gaze naturale de înaltă presiune de peste 5.800 km în Ungaria. Grupul MOL activează şi în comercializarea şi distribuţia de gaze naturale la nivel regional. Compania a semnat acorduri de concesiune cu Agentia Naţională pentru Resurse Minerale pentru 3 perimetre din vestul țării, dintre care unul a fost ratificat de către Guvernul României. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.