Reteaua Pall-Ex, lansata in Romania

Pall-Ex Romania si-a inceput oficial operatiunile din Hub-ul central localizat in Sibiu, devenind astfel a doua retea partenera Pall-Ex deschisa in mai putin de un an. In prima noapte de operatiuni, membrii Pall-Ex au schimbat prin intermediul Hub-ului 180 de paleti, demonstrand potentialul unei asemenea solutii de distributie nationala. Companiile independente specializate in transport, logistica si distributie ce s-au alaturat retelei au primit comenzi de la retaileri, producatori, importatori si case de expeditii ce sunt in cautarea unui serviciu eficient de livrare in 24 de ore in intreaga tara.

Modelul Pall-Ex ofera o solutie eficienta si avantajoasa la nivel national pentru transportul partidelor de marfa paletizata de mici dimensiuni si isi propune sa satisfaca cerintele de distributie si livrare expres pentru producatori ce livreaza la retaileri, dealeri si clienti mari, retaileri ce necesita livrari expres, precum si importatori si distribuitori ce au nevoie de noi canale de distributie fizica la nivel national. 

“Membrii nostri au acum posibilitatea de a ajuta atat clientii mici, cat si conturile cheie, prin intermediul unui serviciu flexibil ce raspunde dinamicii nevoilor de livrari la timp, transparenta si securitate la un pret avantajos. Un alt mare beneficiu este impactul favorabil asupra mediului, prin reducerea numarului de camioane utilizate, datorata optimizarilor generate de retea”, a declarat Danor Ionescu, CEO al Pall-Ex Romania.

“Modelul a fost deja implementat cu succes in retelele surori din Italia si Iberia, si suntem increzatori ca putem reproduce acest succes si aduce acelasi inalt standard al calitatii si in Romania. Serviciile deja disponibile retelei includ livrari in 24 sau 48 de ore la nivel national, livrari la ora specificata, AM sau Sambata AM”.

Reteaua introduce un sistem riguros de control al calitatii, la care au aderat firme de mare calibru, cu capabilitati dovedite in domeniul distributiei, precum si din companii ce se specializeaza in transport si logistica. Reteaua include deja nume precum: Boema (Sibiu), Total As (Cluj Napoca), Gordius (Satu Mare), Exflor (Craiova), Top Vest (Brasov), Tauros (Arad), Euroccoper (Timisoara), Delamode (Bucuresti), Bipmobile (Bucuresti), Gral (Bacau), Amesis (Ploiesti), Beta Plus (Valcea) si Easy Trans (Constanta).

Membrii retelei Pall-Ex Romania pot promova acum un model de distributie ce este sprijinit de sistemul IT de ultima generatie TWINE, ce permite vizibilitate online, track and trace si confirmare a livrarii in timp real, cu siguranta oferita de un pachet complet de asigurare a marfurilor.

Pall-Ex, reteaua Nr. 1 de distributie marfuri paletizate in Marea Britanie, a decis sa se extinda in Romania si sa deschida prima retea din Europa Centrala si de Est, in primul rand pentru a satisface cerintele in continua crestere ale pietei domestice, dar si pentru a-si realiza viziunea retelei Pan-Europene.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.