Rocada continua la MAI

Noi numiri si imputerniciri in functii la nivelul Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), operate de ministrul Ioan Rus, printr-o serie de ordine emise saptamana aceasta. Astfel, incepand de vineri, 1 iunie, urmatorii ofiteri au fost imputerniciti sau numiti, in conditiile legii, sa exercite functii de conducere la nivelul Directiei Generale Management Resurse Umane, Corpului de Control al Ministrului Administratiei si Internelor si Directiei Generale Juridice – unitati din cadrul MAI:

  • Balteanu Laurentiu – Cristian, numit director general al Directiei Generale Management Resurse Umane.
  • Palan Smaranda-Ramona, director general al Directiei Generale Resurse Umane, a fost numita director general adjunct al Directiei Generale Management Resurse Umane si va coordona activitatea de resurse umane pe domeniul administratiei publice.
  • General Silion Costica, director general adjunct al Directiei Generale Management Resurse Umane, a fost mutat in interesul serviciului la Directia Generala Management Operational si se numeste in functia de director general adjunct.
  • Atributiile functiei de director general adjunct al Directiei Generale Management Resurse Umane vor fi indeplinite, prin imputernicire, de catre comisar sef de politie Toanca Mirel.
  • La Corpul de Control al MAI a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de director general comisarul sef de politie Aron Ioan, inspector sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Covasna.
  • Chestor sef de politie Vladulescu Aurel, director general al Corpului de Control al Ministrului, a fost numit director la Institutul de Studii pentru Ordine Publica din cadrul MAI.
  • La Directia Generala Juridica, procuror Ilie Eduard Mihai a fost numit director general.
  • Petre Vasilica, director general al Directiei Generale Juridice, exercita cu caracter temporar functia de director general adjunct al unitatii si va coordona activitatea juridica pe componenta de administratie publica.
  • Comisar sef de politie Ciocoiu Cornel a fost imputernicit inspector sef al Inspectoratului de Politiei al Judetului Dambovita, in perioada 31 mai – 12 iunie a.c.
  • Comisar sef de politie Despescu Bogdan a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de sef Serviciu Cabinet din cadrul IPJBuzau, incepand cu data de 30 mai.

Schimbarile survin dupa alte transe de permutari la nivelul MAI, produse in saptamanile trecute. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.