Românii din diaspora donează medicamente pentru răniţii din „Colectiv”

FADERE, (Federația asociațiilor de români din Europa) a început astăzi cu sprijinul firmelor românești Lider Romproduct Activ  și Tabita Tour, o campanie de strângere de medicamente ce vor fi trimise spitalelor din țară care tratează pacienții răniți în Clubul „Colectiv”.

“Ieri, am primit din partea Ministerului Sănătății, o lista cu medicamente și consumabile de care spitalele din România ar avea nevoie pentru tratarea pacienților de la Clubul „Colectiv”. Românii din diaspora au la dispoziție această lista pe care o vor consulta și cu care se vor prezența la farmaciile din Spania pentru a găsi medicamente similare. De asemenea, furnizam și o lista cu locurile unde pot fi strânse aceste medicamente. Săptămânal, ele vor fi trimise în țara, acolo unde este nevoie”, spune în comunicatul remis redacţiei Daniel Tecu, preşedintele FADERE.

“În mod sigur și de această data, românii din diaspora vor da dovadă de solidaritate cu cei din țara, așa cum au făcut-o de nenumărate ori și vor cumpăra aceste medicamente care vor ajuta la salvarea vieților celor răniți în această tragedie”, adaugă el. (M.S.)

Lista medicamentelor si a locurilor de colectare

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.