Rută alternativă pentru transportatori pe relaţia Timişoara, Vama Moraviţa-Bucureşti şi retur

Începând de vineri, 15 noiembrie, CNADNR ridică restricţiile impuse în zilele de marţi, miercuri şi joi pe DN 66 Petroşani – Târgu Jiu, dar va rămâne în vigoare deocamdată restricţia de tonaj de 30 de tone MTMA la podul din Bumbeşti-Jiu. Un cititor fidel ne transmite la redacţie o rută bună pentru transportatorii care pleacă din Timişoara – din zonele industriale din Calea Şagului, Freidorf, Vama Timişoara – şi din Vama Moraviţa spre Bucureşti şi vor să evite traversarea Timişoarei.

Iată ruta pe care o pot alege: Timişoara, Vama Moraviţa – Voiteg – Bocşa – Reşiţa – Caransebeş –  Haţeg – Petroşani – Târgu Jiu – (Râmnicu Vâlcea – Bucureşti), sau Târgu Jiu – Craiova – Bucureşti şi retur, fără plata taxei de acces auto din Caransebeş.

Pentru informatii privind ridicarea restrictiei de tonaj de la podul din Bumbesti-Jiu, transportatorii pot contacta CNADNR-ul la tel. 021/9360, 021/2643438 sau 021/2643261. (M.S.)

1 COMENTARIU

  1. Dupa calcularea rutei la 11,5 tone / osie, acest traseu Vama Moravita- Voiteg- Resita- Caransebes- Hateg- Targu Jiu- Ramnicu Valcea este cel mai scurt traseu intre Moravita si Ramnicu Valcea si masoara 418 km, dar acest traseu se poate utiliza la capacitatea maxima doar dupa ridicarea restrictiei de tonaj de la Bumbesti Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.