S-a lansat Ingenius Hub, un spaţiu dedicat tinerilor care vor să înceapă o afacere

Ingenius Hub este cel mai nou spațiu din Bucureṣti pentru tinerii antreprenori și persoanele interesate să înceapă o afacere. Hub-ul a fost lansat ca parte a unui proiect cu finanṭare europeanǎ nerambursabilǎ, derulat de compania de consultanṭǎ Loop Operations, în parteneriat cu ASE București, CCDL și Arott. 

Două spații de lucru prietenoase și o platformă ingenioasă pentru viitorii antreprenori 

Ingenius Hub oferă două spații în București, unul în apropiere de Piața Universității, pe Bd. Nicolae Bǎlcescu (între Piaṭa Romanǎ ṣi Universitate), iar celălalt pe Str. David Praporgescu (aproape de Hotel Intercontinental). Ambele spații sunt luminoase, calde, prietenoase și au un design cu accente tradiționale românești, integrate într-un stil modern și funcțional.

De aceste spații poate beneficia oricine, cu condiția ca timpul petrecut aici să fie dedicat afacerii personale, indiferent dacă business-ul se află în stadiul de idee sau are deja primii clienți.

Hub2

Totodată, Ingenius Hub oferă ṣi o platformă susținută de Loop Operations alături de partenerii săi, prin care sunt oferite pachete de servicii pentru deschiderea și funcționarea unei afaceri, preṭurile fiind adaptate tinerilor la început de carierǎ.

Pachetul minim pentru accesul în hub începe de la 245 RON/lunǎ pentru 25 de ore de acces ṣi alte beneficii. Existǎ de asemenea, pachete cu 50 de ore (485 ron/lunǎ) sau 100 de ore (960 ron/lunǎ) de acces în hub, plus multe alte facilitǎṭi incluse în pachetul de membership, precum printare, acces la videoproiectoare ṣi aparaturǎ pentru evenimente sau servicii contabilitate.

Inovare, sustenabilitate și finanțarea noilor afaceri

Ingenius Hub urmărește să se transforme și să crească alături de cei implicați direct în proiect, fie că este vorba de mentori, finanțatori și furnizori sau de tinerii antreprenori care beneficiază de serviciile hub-ului.

Ingenius Hub se diferențiază prin interesul deosebit pentru abordările inovative și curajoase, prin crearea și sprijinirea afacerilor sustenabile, precum și prin consultanța acordată membrilor, în special în ceea ce privește atragerea de finanṭǎri.

Hub1

Pe lângă mentorat, spațiu dedicat afacerii, pachete de servicii business și șansa de a primi finanțare din nenumărate surse, inclusiv fonduri nerambursabile, Ingenius Hub oferǎ ṣi oportunitatea de a pǎstra o relaṭie apropiatǎ cu oameni de afaceri specialiṣti pe anumite domenii, de la consultanṭǎ juridicǎ sau psihologi ṣi pânǎ la contabili sau specialiṣti în marketing ṣi branding. În calitate de mentori ai Ingenius Hub, aceṣtia vor asigura consultanțǎ lunarǎ pentru membrii hub-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.