Schneider Electric România, la expoziția internațională Moldenergy din Chişinău

Schneider Electric România participă în perioada 18-21 martie la expoziţia internaţională Moldenergy din Chişinău, Republica Moldova. În cadrul evenimentului, compania va prezenta cele mai noi echipamente și soluţii dedicate sectorului industrial, celui de utilităţi şi infrastructură și celui rezidențial.

Moldenergy este singurul proiect expozițional din Republica Moldova concentrat pe prezentarea de echipamentele electrice, termice și electrotehnice, precum și pe tehnologii de exploatare și economisire a energiei convenționale și regenerabile.

Aflat deja la cea de-a XIX-a ediție, evenimentul își propune să aducă în atenţia autorităţilor publice, agenţiilor de mediu, companiilor și experților din energie cele mai importante noutăți din domeniu și să genereze un spațiu favorabil schimbului de informații privind conservarea energiei electrice.

„Schneider Electric acordă o atenție deosebită pieței din Republica Moldova, înfiinţând în anul 2008 o agenție în Chișinău, coordonată de subsidiara din România. Astfel, apreciem fiecare ocazie de a interacționa direct cu clienții și partenerii noștri din Republica Moldova, iar participarea noastră constantă la Moldenergy ne oferă oportunitatea de a le prezenta cele mai recente tehnologii și echipamente disponibile în această piață”, a declarat Florentina Totth, Country President Schneider Electric România și Republica Moldova.

Una dintre noutățile pe care Schneider Electric le va prezenta la Moldenergy 2015 este generația de aparate de comutare de medie tensiune Premset, create pentru rețeaua inteligentă. Cu o arhitectură flexibilă pentru eficiență crescută, celulele Premset ajută furnizorii de electricitate să le ofere clienţilor, eficient şi sigur, putere electrică de calitate. Dispozitivele electronice ale sistemului, inteligente şi inovatoare, şi funcţiile de măsurare integrate permit, în plus, construirea unei arhitecturi robuste şi distribuite, în orice mediu de lucru.

Schneider Electric va prezenta la Chișinău și noua generație de automate programabile Modicon – M221, M241 si M251. Scopul principal pentru care acestea au fost concepute şi lansate este de a oferi clienţilor, în special OEM-ilor şi integratorilor de sistem, cea mai competitivă soluţie din piaţă din punctul de vedere al raportului performanţă (viteză şi funcţionalitate) – costuri.

Premset, curent, energie

Tot pentru sectorul industrial, Schneider Electric va prezenta noua platformă de programe MachineStruxure, dedicată în special utilizatorilor din categoria OEM, ajutându-i să maximizeze perfomanțele mașinilor pe durata întregului ciclu de viață al acestora.

De asemenea, Schneider Electric va readuce în fața publicului soluția Acti 9, destinată atât companiilor, cât și sectorului rezidențial. Primul sistem modular complet pentru distribuţia electrică finală, Acti 9 ajută utilizatorii să obțină economii semnificative la facturile de energie, reducând consumul cu până la 30%.

La ediția din 2014 a Moldenergy au participat peste 71 de companii din Republica Moldova, România, Rusia, Elveția, Serbia, Letonia și Italia, evenimentul contribuind la formarea și catalizarea pieței energetice și electrotehnice moldovenești.

Companie specializată la nivel global în managementul energiei și automatizare, cu operaţiuni în mai mult de 100 de ţări, Schneider Electric (www.schneider-electric.com) oferă soluţii integrate pentru diverse segmente de piaţă, deţinând poziţii de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcţii şi al centrelor de date sau reţelelor.

Schneider Electric are, de asemenea, o prezenţă extinsă şi în domeniul aplicaţiilor pentru segmentul rezidenţial. Cei 170.000 de angajaţi ai companiei lucrează pentru a face energia sigură, fiabilă, eficientă, productivă şi verde, realizând venituri din vânzări în valoare de 25 miliarde de euro în 2014, prin activitatea lor constantă de a ajuta persoanele şi organizaţiile „să profite la maximum de resursele energetice”. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.