Școala Altfel… în TREN!

CFR Călători informează părinții și cadrele didactice din București că atelierele educaționale și distractive pentru copii „Poftiți în vagoane”, care se desfășoară într-un tren Săgeata Albastră, sunt programate în cadrul săptămânii Școala Altfel în perioada 6 – 10 aprilie.

Copiii vor petrece o oră și jumătate într-un tren special amenajat ca un atelier de imaginație și creație, perfect pentru toți cei pasionați de călătorii și tehnologie. Cei mici au ocazia unică să viziteze spectaculosul bord de comandă al trenului și să experimenteze cum e să fii mecanic de locomotivă.

Copiii vor învăța că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi că regula de bază pentru efectuarea unei călătorii, este să ai bilet.

Cei mici vor deveni “călători” creativi, confecţionând din materiale reciclabile, cu propriile mânuțe, sub îndrumarea unor instructori-animatori, diverse amintiri din călătorii imaginare.

Programul educațional sprijinit de CFR Călători și organizat de Holy & Molly se desfășoară în Remiza de Automotoare Bucureşti a CFR Călători, o locație ușor accesibilă, fiind situată în imediata apropiere a stației de metrou 1 Mai.

Detalii şi rezervarea biletelor, la comunicare.calatori@cfrcalatori.ro pe pagina de FB Poftiti in vagoane.

copil tren, scoala altfel

CFR Călători îşi exprimă disponibilitatea de a încheia parteneriate cu organizatori de programe educaţionale pentru copii din întreaga țară care să promoveze călătoria cu trenul, spiritul civic și creativitatea. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.