Sevil Shhaideh, „năşită” de Dragnea şi de baronul de Constanţa, este noul ministru al Dezvoltării

sevil-shhaidehSevil Shhaideh este noul ministru al Dezvoltării, în locul condamnatului Dragnea, după ce președintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretul privind numirea acesteia. Ea a depus jurământul de învestitură la ora 17.00, la Palatul Cotroceni.

Funcţia a rămas vacantă în urma demisiei lui Liviu Dragnea, condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul fraudelor la Referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, în 2012ui.

Sevil Shhaideh are 50 de ani şi este fina baronului PSD de Constanţa, preşedintele CJ Nicușor Constantinescu, dar şi a lui Liviu Dragnea. De altfel, pe această filieră a ajuns Sevil Shhaideh secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, în 2012 când conducerea instituţiei a fost preluată de Dragnea. Mai întâi ea a fost şefa Direcţiei Sisteme Informatice din CJ Constanţa (1993-2007) şi şefa Direcţiei Proiecte din CJ Constanţa (2007-2012).

Dragnea neagă că Sevil Shhaideh i-ar fi fină, argumentând că în religia musulmană nu există termenul de naş iar el i-a fost doar “martor” la căsătorie, alături de alte persoane – printre care, evident, şi Nicuşor Constantinescu.

“În religia musulmană nu există termenul de naş. Sunt martori. Atunci când se căsătoresc doi, un bărbat şi o femeie de religie musulmană, sunt unii care participă la acel eveniment şi care sunt martori. Nu există termenul de naş şi fin”, a precizat astăzi Liviu Dragnea, după ce presa a criticat cumetriile din politică la numirea în funcţiile înalte din stat.

Dragnea a mai spus că o cunoaşte pe Sevil Shhaideh de 15 ani iar la căsătoria ei a fost martor alături de alte persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.