Sibiul, promovat în lume de Eurosport prin intermediul „Strongman Champions League”

Imagini cu orașul Sibiu vor face înconjurul lumii prin intermediul canalului Eurosport, care va difuza în următoarele zile rezumatul celei de-a 12-a etape a “Strongman Champions League”, competiție sportivă desfășurată în luna septembrie.

Emisiunea de 60 de minute va fi preluată de posturi de televiziune specializate din 92 de țări din întreaga lume.

Audiența estimată la acest spectacol sportiv, care a adus în Piața Mare din Sibiu cei mai puternici oameni din lume, este de aproximativ 232 de milioane de telespectatori.

Cifrele de mai sus propulsează competiția organizată de Clubul Sportiv „Eco Sport Team” în topul evenimentelor sportive organizate la Sibiu și finanțate de Consiliul Local, care oferă expunere internațională orașului, alături de Red Bull Romaniacs și Raliul Sibiului.

De asemenea, ‘’Strongman Champions League” devine cel de-al doilea eveniment desfășurat pe plan local și difuzat pe canalul Eurosport.

Telespectatorii din România care doresc să urmărească emisiunea au mai multe variante în următoarele zile. Prima difuzare va fi joi, 6 noiembrie, începând de la ora 19:15, pe canalul Eurosport 1.

Vineri, 7 noiembrie, tot pe canalul Eurosport 1, emisiunea va fi difuzata de două ori, de la ora 18:00 și ora 22:00 iar sâmbătă, rezumatul video va fi difuzat pe canalul Eurosport 2, de la ora 01:00.

@Silvana Armat_SCL1

“Strongman Champions League” este o competiție de „strongman” la care participă cei mai buni atleți din lume, sportivi cu o medie de înălțime de 192 cm și de greutate de 135 kg, care se înfruntă în 8 probe de forță, îndemânare și rezistență.

În funcție de rezultatele obținute ei acumulează puncte, iar la finele anului se stabilește cel mai puternic om al planetei.

Anul acesta, la Sibiu, s-au întrecut 8 sportivi internaționali, cu toții clasați în Top 20 al SCL:

Martin Wildauer – Austria (locul 1 mondial înainte de etapa de la Sibiu)

Ervin Katona – Serbia (locul 2)

Krzysztof Radzikowski – Poland (locul 3)

Dainis Zageris – Latvia (locul 4)

Lauri Nami – Estonia (locul 5)

Alex Moonen – Holland (locul 7)

Matjaz Belsak – Slovenia (locul 8)

Marius Lalas – Lithuania (locul 11).

Alături de ei au participat și trei sportivi români: Alexandru Arginteanu, Vladimir Comoroski și Moutasem Srieh. Competiția a fost câștigată de polonezul Krzysztof Radzikowski.

@Silvana Armat_SCL 2

„Strongman Champions League Romania” a fost o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu. Competiția a fost organizată de Asociația Eco Sport Team și agenția Grey Projects, cu sprijinul partenerului principal Atlassib și al partenerului de eveniment: Iveco Truck Services.

Mai multe fotografii, la https://www.facebook.com/StrongmanChampionsLeagueRomania. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.