Silaghi, călcat de hoţi

Ovidiu Silaghi, fostul ministru liberal al Transporturilor care a migrat la PSD cu o zi înainte de campania pentru alegerile parţiale pentru un post vacant de deputat în Satu Mare – pe care l-a câştigat cu brio – a fost jefuit. Hoţii i-au spart vila în noaptea de vineri spre sâmbătă, când el și familia erau plecați de acasă.

Sistemul de alarmă și camerele de supraveghere instalate de firma Folda, deținută de consilierul său personal Horațiu Bonea, nu au funcționat, scrie voceatransilvaniei.ro.

Astfel, abia când a revenit acasă sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 4.00, deputatul PSD a constatat că l-au „călcat” hoţii. La un prim inventar, din casă îi lipsesc patru ceasuri de valoare, estimate de politician la 25.000 de lei.

Fostul ministru a anunţat imediat Poliția, care a demarat o anchetă în acest caz, pentru început cu declaraţii din partea vecinilor.

Potrivit declarației sale de avere, Ovidiu Silaghi deține bijuterii de aur și ceasuri în valoare de 50.000 de euro, dar și tablouri de 9.000 de euro.

Silaghi a fost denunţat de Nelu Iordache, patronul Romstrade, că a luat şpagă de la el 250.000 de euro pentru a-i salva contractele cu CNADNR. Ca să obţină o imunitate mai mare, Silaghi a demisionat din Parlamentul României şi s-a dus în Parlamentul European, NL în locul Ramonei Mănescu – venită ministru al Transporturilor în locul condamnatului Fenechiu. DNA i-a deschis însă dosar penal. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.