Soţul subprefectului Capitalei, interimar la şefia RATB

Interimatul la şefia Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) este asigurat, de marţi, de Adrian Mihai Câmpurean, potrivit deciziei Consiliului de Administraţie al Regiei, întrunit în şedinţă. Câmpurean este consilier general din partea PSD în CGMB şi soţul subprefectului Capitalei, Mariana Câmpurean. 

CA al RATB pune, astfel, în aplicare după mai bine de o lună, Hotărârea Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) nr. 151/04.09.2012, prin care a fost revocat din funcţie Viorel Popescu, directorul general al Regiei. În acea şedinţă, consilierii generali nu au căzut însă la pace asupra înlocuitorului lui Popescu, aşa că l-au lăsta tot pe el interimar.

“În cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al Regiei Autonome de Transport Bucureşti de astăzi, 09.10.2012, ca urmare a Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 151/04.09.2012, a fost revocat din funcţie Directorul General al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, domnul ing. Viorel Popescu. Preşedinte al Consiliului de Administraţie şi Director General interimar al Regiei Autonome de Transport Bucureşti a fost numit domnul dr. ing. Adrian Mihai Câmpurean”, se arată într-un comunicat al RATB.

Magda SEVERIN

Imagine: Jean-Mihai PÂLŞU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.