Starea drumurilor, în timp real pe www.untrr.ro

Începând din decembrie, conducătorii auto pot afla în timp real informaţii despre situaţia drumurilor din România accesând site-ul UNTRR, www.untrr.ro . Aici pot consultate link-uri utile cu hărţi despre starea drumurilor pe trafficguide, despre situaţia drumurilor naţionale şi despre restricţiile de circulaţie furnizate de CNADNR, de Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. Totodată, sunt prezentate informaţii despre starea vremii şi atenționările meteorologice de la Institutul Naţional de Meteorologie şi Hidrologie (INMH).

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) recomandă transportatorilor rutieri ca, înainte de a porni la drum, să se informeze corect, să respecte regulile de circulaţie, să se asigure că au în permanenţă rezervorul plin cu carburant şi să ia la bord îmbrăcămine, mâncare şi lichide (nu alcool).

Nu uitaţi că anvelopele de iarnă sunt obligatorii în orice zi a anului în care drumurile sunt acoperite cu gheaţă, zăpadă sau polei.

Prin punerea la dispoziţia utilizatorilor a unor astfel de informaţii, UNTRR îşi propune să vină în mod constant şi în timp real în sprijinul transportatorilor rutieri din ţară şi în Europa.

*****

UNTRR – Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România  este o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apară interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 de membri – operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.