Start la înscrierile pentru ”The Most Beautiful Truck&Chopper Fest” – ediţia 2013

În septembrie va avea loc în România cel mai mare festival de camioane şi choppere din Europa de Est – ”The Most Beautiful Truck&Chopper Fest” –, iar din 7 mai, pasionații de cai putere din România, Moldova, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Ucraina, Ungaria, Serbia, Polonia și Turcia, se pot înscrie pe site-ul www.choppertruckfestival.com, pentru a participa la acest unic eveniment de pe piața autohtonă.

În prima etapă, după înregistrarea online, participanții vor urca pe site fotografii ale camionului/chopperului, iar conducatorii de camioane care se vor înscrie în competiție vor da testul de cunoștințe teoretice. Cei 200 de semifinaliști vor fi aleși în baza punctajului obținut la testul online.

Pe aceştia îi aşteaptă 3 competiţii, cu premii pe măsură: „Cel mai frumos camion”, „Cel mai frumos chopper”, la sfârşitul căruia, cel care va primi titlul pentru  „Cel mai bun şofer profesionist din România”, va câștiga și marele premiu, care constă în 2.000 de euro.

De asemenea, câştigătorii competiţiilor „Cel mai frumos camion” şi „Cel mai frumos chopper” vor avea ocazia să meargă într-o excursie exclusivistă la cel mai cunoscut şi mediatizat festival, Carnavalul de la Rio de Janeiro, unde vor putea admira cele mai frumoase care alegorice din lume.

Înscrierile în competiție se vor încheia pe 1 august 2013, iar marele eveniment va avea loc în perioada 21-22 septembrie la Autodromul IFPTR din Târgu Mureş.

„The Most Beautiful Truck&Chopper Festival” este un eveniment organizat de IFTPR, UNTRR şi Ad Brain Partners cu aportul unor parteneri de renume precum Cosmote, Schmitz Cargobull, Mercedes Benz, Krone, Vialtis, Uniunea Internaţională a Transportatorilor Rutieri.

Despre UNTRR

UNTRR – Uniunea Naţionala a Transportatorilor Rutieri din România este o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, fondată în 1990 pe principii democratice. UNTRR promovează şi apără interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare şi până în prezent peste 13.000 de membri.

Despre IFPTR

IFPTR – Institutul de Formare Profesională în Transporturi Rutiere funcţionează ca centru de pregătire şi perfecţionare a personalului de specialitate din domeniul transporturilor rutiere, pe baza autorizaţiei eliberate de Ministerul Transporturilor. IFPTR derulează programe de formare încă din iulie 1999, pregătind peste 500.000 de cursanţi.

Despre Ad Brain Partners

Ad Brain Partners este o agenţie de publicitate full-service, aflată pe piaţa din România încă din anul 2001. În prezent, agenţia oferă clienţilor săi consultanţă în media, advertising, relaţii publice şi social media. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.